fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Tot a punt per a la celebraci贸 de Tots Sants a Benicarl贸

Tot a punt per a la celebraci贸 de Tots Sants a Benicarl贸

La Brigada d’Obres i Serveis est脿 enllestint els treballs de jardineria i de pintura interior i exterior del Cementeri Municipal de cara al proper 1 de novembre, dia de Tots Sants. La Policia Local ultima l’operatiu de seguretat, que comen莽ar脿 dilluns dia 31.

Com cada any per aquestes dates, els operaris de la Brigada d’Obres i Serveis estan rematant els 煤ltims detalls perqu猫 el Cementeri Municipal estiga en perfectes condicions de cara a la celebraci贸 del dia de Tots Sants, el proper 1 de novembre. Els treballs s’han centrat en la pintura de les parets exteriors i interiors del Cementeri, com cada any, i en l’adequaci贸 de la jardineria i poda dels arbres. A m茅s, s’han desbrossat tots el camins dels voltants per tal de facilitar els accessos (tant per l’avinguda de Catalunya com pel cam铆 d’Ulldecona) i s’ha renovat tot l’enllumenat del cam铆 d’Ulldecona.

El regidor d’Obres i Serveis, Ilde A帽贸, ha recordat que 芦des de l’Ajuntament treballem durant tot l’any per a tindre el cementeri en perfectes condicions禄 i que 芦la millora de les instal路lacions s贸n part important del treball de la Brigada Municipal禄. En aquest sentit, el regidor ha recordat que durant tot el 2016 s’han dut a terme obres importants com la substituci贸 de la comesa de l’aigua (per evitar filtracions), s’ha llu茂t la paret interior de la cara nord del cementeri i s’han adequat i reparat n铆nxols. 芦De cara a l’any que ve -segons ha anunciat Ilde A帽贸- tenim previst repicar i lluir tota la paret exterior de la cara nord禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.