fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

TRAM d’Alacant realitza un simulacre d’incendi en el t煤nel de Serra Grossa produ茂t per una explosi贸 en un tren-TRAM

TRAM d’Alacant realitza un simulacre d’incendi en el t煤nel de Serra Grossa produ茂t per una explosi贸 en un tren-TRAM

Han intervingut agents d’FGV, bombers, policies, sanitaris i personal del Centre de Coordinaci贸 d’Emerg猫ncies.

El TRAM d’Alacant ha realitzat esta matinada un simulacre d’incendi a l’interior del t煤nel de Serra Grossa produ茂t per una explosi贸 en un tren-TRAM de la L铆nia 1 (Estels-Benidorm) amb 30 passatgers a bord.

Com a conseq眉猫ncia de l’explosi贸, s’ha simulat un incendi en la unitat, detenint-se per avaria a l’interior del t煤nel a 245 metres d’una de les sortides d’emerg猫ncia, en concret la situada a 1.276 metres del baixador de la Illeta i a 960 metres del de Sangueta.

Amb este plantejament, l’exercici organitzat pel departament de Seguretat d’FGV t茅 els objectius de con猫ixer la capacitat de resposta interna i externa en cas d’emerg猫ncia i comprovar diferents aspectes, com els procediments del Pla d’Autoprotecci贸, la coordinaci贸 entre els diferents departaments intervinents d’FGV i la correcta coordinaci贸 entre les diverses ajudes externes.

El personal d’FGV que ha participat ha estat compost pel maquinista, treballadors i treballadores del Lloc de Comandament (cap, reguladors i t猫cnics), operador del Telecomandament, t猫cnic de L铆nia, responsable i t猫cnics de Seguretat i personal voluntari de l’empresa p煤blica.

El personal ali猫 a l’empresa p煤blica que ha participat ha estat de “112 Comunitat Valenciana”, el Servei de Prevenci贸, Extinci贸 d’Incendis i Salvament (SPEIS) de l’Ajuntament d’Alacant, la Policia Nacional, Auton貌mica i Local, el Servei d’Emerg猫ncies Sanitari de la Comunitat Valenciana, figurants i col路laboradors de l’Institut d’Educaci贸 Secund脿ria Leonardo da Vinci, a m茅s d’operaris de distinas empreses de manteniment i vigilants de seguretat.

El simulacre ha obtingut una primera valoraci贸 “positiva” per part de tots els efectius participants en este exercici, que ser脿 analitzat en profunditat en els pr貌xims dies per a treure conclusions.

El departament de Seguretat organitza, peri貌dicament, visites en les instal路lacions i pr脿ctiques de simulaci贸 de diferents incid猫ncies en diferents trams de la xarxa, en les quals participen tant agents d’FGV com membres de les diferents entitats que intervenen en un sinistre, amb l’objectiu que es familiaritzen amb les instal路lacions i equips de seguretat en situacions de suposada emerg猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.