fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Transici贸 Ecol貌gica convoca el concurs fotogr脿fic “Castell贸 en verd, terra de futur, terra de mem貌ria” per a redignificar la import脿ncia del sector agroalimentari

Transici贸 Ecol貌gica convoca el concurs fotogr脿fic “Castell贸 en verd, terra de futur, terra de mem貌ria” per a redignificar la import脿ncia del sector agroalimentari

Transici贸 Ecol貌gica convoca el concurs fotogr脿fic “Castell贸 en verd, terra de futur, terra de mem貌ria” per a redignificar la import脿ncia del sector agroalimentari.

La convocat貌ria vol posar en valor l’agricultura local i fixa premis de 900,600 i 400 euros.

La Regidoria de Transici贸 Ecol貌gica de l’Ajuntament de Castell贸 ha convocat un nou concurs de fotografia nomenat Castell贸 en verd, terra de futur, terra de mem貌ria, amb el qual pret茅n posar en valor als i les persones professionals del sector agroalimentari del terme municipal. El primer premi estar脿 remunerat amb 900 euros, el segon amb 600 i el tercer amb 400, a m茅s es crea una categoria juvenil amb una c脿mera r猫flex de premi i les 15 millors imatges formaran part d’una exposici贸 que organitzar脿 l’Ajuntament.

“Volem animar a la ciutat a mirar amb m茅s atenci贸 i estima al sector agrari que encara existeix a Castell贸 i que 茅s vital per avan莽ar cap a un horitz贸 m茅s verd i per aix貌 hem creat este concurs de fotografia on premiarem les imatges que m茅s i millor recuperen la dignitat del nostre sector primari”, ha explicat el regidor de Transici贸 Ecol貌gica, Fernando Navarro.

El concurs est脿 obert a tots els aficionats a la fotografia digital. Un jurat format per fot貌grafs professionals i per integrants del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat triar脿 quinze fotografies que formaran part de l’exposici贸 “Terra de futur, terra de mem貌ria”, que ser脿 itinerant per diferents centres p煤blics de Castell贸, que exposar脿 l’Ajuntament de Castell贸.

El premi a la millor fotografia rebr脿 900 euros, el segon, 600 i el tercer 400. A m茅s, hi haur脿 una altra categoria per escollir la millor fotografia juvenil, en la qual podran participar menors d’edat i en la qual el guanyador rebr脿 una c脿mera fotogr脿fica, amb l’objectiu d’implicar tamb茅 en el concurs als centres docents de la ciutat.

Les persones interessades ja poden presentar les seues imatges i consultar les bases en el web castello.es, en la secci贸 de Medi Ambient. La sol路licitud es pot realitzar per la seu electr貌nica de l’Ajuntament (sede.castello.es) o per Registre General (Palau de la Festa, carrer Riu Sella 1) fins al 5 de novembre, a les 12 hores. A m茅s, amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania en el concurs, les imatges s’hauran de penjar en Instagram etiquetant a l’Ajuntament i fent 煤s de l’etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.