fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Transició Ecològica convoca el concurs fotogràfic “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria” per a redignificar la importància del sector agroalimentari

Transició Ecològica convoca el concurs fotogràfic “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria” per a redignificar la importància del sector agroalimentari

Transició Ecològica convoca el concurs fotogràfic “Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria” per a redignificar la importància del sector agroalimentari.

La convocatòria vol posar en valor l’agricultura local i fixa premis de 900,600 i 400 euros.

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló ha convocat un nou concurs de fotografia nomenat Castelló en verd, terra de futur, terra de memòria, amb el qual pretén posar en valor als i les persones professionals del sector agroalimentari del terme municipal. El primer premi estarà remunerat amb 900 euros, el segon amb 600 i el tercer amb 400, a més es crea una categoria juvenil amb una càmera rèflex de premi i les 15 millors imatges formaran part d’una exposició que organitzarà l’Ajuntament.

“Volem animar a la ciutat a mirar amb més atenció i estima al sector agrari que encara existeix a Castelló i que és vital per avançar cap a un horitzó més verd i per això hem creat este concurs de fotografia on premiarem les imatges que més i millor recuperen la dignitat del nostre sector primari”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El concurs està obert a tots els aficionats a la fotografia digital. Un jurat format per fotògrafs professionals i per integrants del Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat triarà quinze fotografies que formaran part de l’exposició “Terra de futur, terra de memòria”, que serà itinerant per diferents centres públics de Castelló, que exposarà l’Ajuntament de Castelló.

El premi a la millor fotografia rebrà 900 euros, el segon, 600 i el tercer 400. A més, hi haurà una altra categoria per escollir la millor fotografia juvenil, en la qual podran participar menors d’edat i en la qual el guanyador rebrà una càmera fotogràfica, amb l’objectiu d’implicar també en el concurs als centres docents de la ciutat.

Les persones interessades ja poden presentar les seues imatges i consultar les bases en el web castello.es, en la secció de Medi Ambient. La sol·licitud es pot realitzar per la seu electrònica de l’Ajuntament (sede.castello.es) o per Registre General (Palau de la Festa, carrer Riu Sella 1) fins al 5 de novembre, a les 12 hores. A més, amb l’objectiu d’implicar a la ciutadania en el concurs, les imatges s’hauran de penjar en Instagram etiquetant a l’Ajuntament i fent ús de l’etiqueta #FotoCastelloEnVerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.