fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Transició Ecològica de Castelló inicia este dissabte Celebrem la Natura amb una jornada en el Serradal

Transició Ecològica de Castelló inicia este dissabte Celebrem la Natura amb una jornada en el Serradal

La primera activitat de la campanya serà de 10.30 a 13.30 hores i posarà en valor la situació de la microreserva natural.

La Regidoria de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Castelló inicia aquest dissabte, 7 de març, una nova edició de la campanya mediambiental de Celebrem la Natura amb una jornada divulgativa a la platja del Serradal, que servirà per a posar en valor la situació de la microreserva.

La primera cita de Celebrem la Natura, que desenvolupa la Regidoria que dirigeix Fernando Navarro en col·laboració de l’empresa d’ecoturisme de Itinerantur, es desenvoluparà des de les 10.30 a les 13.30 hores a la platja del Serradal. Consistirà en una activitat divulgativa, incloent un joc en grup, sobre les espècies existents a la platja del Serradal, que va ser declarada microreserva el mes d’agost passat.

Els interessats poden inscriure’s a través de la web www.naturacastello.es.

La quarta edició de *Celebrem la Natura, que va ser presentada el dimarts pel regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, i la coordinadora de Projectes *Pedágogicos de *Itinerantur, *Ines Vivas, ha programat 17 activitats fins al mes de desembre amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni natural de Castelló. Hi haurà rutes de senderisme i cicloturisme i tallers en diferents paratges i enclavaments verds de Castelló.

En la web es poden realitzar en aquests moments inscripcions en les quatre primeres activitats. Després del *Serradal, hi ha prevista una ruta de senderisme al Tossal Gros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.