fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Tres persones moren en un incendi a La Fuensanta a València

Tres persones moren en un incendi a La Fuensanta a València

Un matrimoni i el seu fill han perdut la vida en un tràgic succés a la matinada del dilluns.

A la matinada del dilluns, un incendi en una vivenda ubicada en el carrer Luis Fenollet, al creuament amb Escultor Salzillo, al barri de La Fuensanta, a València, ha deixat un saldo tràgic: tres persones han perdut la vida. Segons fonts properes al cas, les flames van començar a propagar-se al voltant de les 7:15 del matí, i ràpidament es va desencadenar una forta columna de fum que va alertar els veïns de la zona.

La ràpida intervenció dels bombers va permetre sofocar el foc en poc temps, però no es va poder evitar el fatal desenllaç: un matrimoni d’edat avançada, nascut l’any 1937, i el seu fill de 58 anys, van perdre la vida a l’interior de la vivenda. Les causes de l’incendi encara es desconeixen, i s’està duent a terme una investigació per determinar les circumstàncies del succés.

El barri de La Fuensanta, en el districte de L’Olivereta, es troba commocionat per la tragèdia, i s’espera que en els pròxims dies es celebre un acte en memòria de les víctimes. Mentrestant, la policia i els serveis d’emergència continuen treballant al lloc de l’incendi per recavar més informació i esclarir el succeït.

Leave a Reply

Your email address will not be published.