fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Troben centenars de plantes de marihuana a Vinaròs

Troben centenars de plantes de marihuana a Vinaròs

Les plantes es trobaven en una casa del carrer Rosa Maria Molas.

Durant el matí del passat dimarts, 17 d’octubre, després d’una intervenció conjunta d’agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Vinaròs, es va dur a terme la detenció d’un home de nacionalitat colombiana per un presumpte delicte contra la Salut Pública i Defraudació de Fluid Elèctric.

El servici va tindre lloc en una vivenda del carrer Rosa Maria Moles de Vinaròs, i s’inicia després d’observar els agents com en el quadro del comptador de llum que dóna al mateix carrer, s’observen els cables desconnectats al mateix temps que s’aprecia llum en la vivenda. Després d’identificar a l’habitant de la mateixa, este autoritza l’entrada als agents, i estos, després d’accedir al jardí aprecien una forta olor provinent d’un cantó del jardí, localitzant en l’interior d’un habitacle de 5×3 metres tipus hivernacle, una quantitat considerable (més de 100) de plantes del que pareix marihuana.

Que en una posterior inspecció de la vivenda es localitzen en el seu interior diversos utensilis utilitzats per al cultiu de la droga i per a la seua posterior preparació per a la venda, com una bàscula de precisió. Davant dels indicis, es va procedir per part dels agents a la detenció del baró, la instrucció de diligències judicials i la seua immediata posada a disposició de l’autoritat judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.