fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Troben centenars de plantes de marihuana a Vinar貌s

Troben centenars de plantes de marihuana a Vinar貌s

Les plantes es trobaven en una casa del carrer Rosa Maria Molas.

Durant el mat铆 del passat dimarts, 17 d鈥檕ctubre, despr茅s d’una intervenci贸 conjunta d鈥檃gents de la Gu脿rdia Civil i de la Policia Local de Vinar貌s, es va dur a terme la detenci贸 d鈥檜n home de nacionalitat colombiana per un presumpte delicte contra la Salut P煤blica i Defraudaci贸 de Fluid El猫ctric.

El servici va tindre lloc en una vivenda del carrer Rosa Maria Moles de Vinar貌s, i s鈥檌nicia despr茅s d鈥檕bservar els agents com en el quadro del comptador de llum que d贸na al mateix carrer, s鈥檕bserven els cables desconnectats al mateix temps que s鈥檃precia llum en la vivenda. Despr茅s d鈥檌dentificar a l鈥檋abitant de la mateixa, este autoritza l鈥檈ntrada als agents, i estos, despr茅s d鈥檃ccedir al jard铆 aprecien una forta olor provinent d鈥檜n cant贸 del jard铆, localitzant en l鈥檌nterior d鈥檜n habitacle de 5脳3 metres tipus hivernacle, una quantitat considerable (m茅s de 100) de plantes del que pareix marihuana.

Que en una posterior inspecci贸 de la vivenda es localitzen en el seu interior diversos utensilis utilitzats per al cultiu de la droga i per a la seua posterior preparaci贸 per a la venda, com una b脿scula de precisi贸. Davant dels indicis, es va procedir per part dels agents a la detenci贸 del bar贸, la instrucci贸 de dilig猫ncies judicials i la seua immediata posada a disposici贸 de l鈥檃utoritat judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.