Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme Benicarló treballa per revitalitzar el sector una vegada es normalitze la situació

Turisme Benicarló treballa per revitalitzar el sector una vegada es normalitze la situació

La Regidoria de Turisme està treballant en la posada a punt de les platges i en la licitació de serveis de cara a la temporada estival. També prepara nous vídeos promocionals i continua treballant en altres projectes d’àmbit autonòmic i estatal com el de Destinacions Turístiques Intel·ligents o el SICTED.

El Departament de Turisme de l’Ajuntament de Benicarló continua treballant per donar suport al sector amb accions que es podran materialitzar una vegada es normalitze la situació. Així ho ha explicat la regidora, Isabel Cardona, que ha constatat que «estem treballant perquè les platges estiguen a punt amb el desig que, tant la població local com els visitants, puguen gaudir de la costa benicarlanda este estiu». «També treballem —ha explicat la regidora— en la licitació de dos barets a la platja de la Mar Xica i en la programació de diverses activitats estivals que servisquen per a revitalitzar el sector».

Paral·lelament, el Departament de Turisme està concretant alguns projectes a més llarg termini emmarcats en el Pla Estratègic de Turisme, com la revisió de la senyalització turística de la ciutat o el desenvolupament de noves experiències turístiques, com les proposades al voltant del Vi Carlon, que estava previst que veiessen la llum durant esta primavera.

Pel que fa a la potenciació de l’estratègia digital, la Regidoria està preparant nous continguts audiovisuals que donen continuïtat als vídeos promocionals d’Activa’t al Mediterrani i Rutes Marítimes presentats el passat 2019, o en millores a la pàgina web benicarlo.travel, en constant revisió. Actualment, bona part de l’estratègia promocional es canalitza a través de les xarxes socials de Turisme Benicarló, on es mostra tot allò que Benicarló pot oferir a veïns i visitants però recomanant que mentre continue la situació ocasionada per la Covid19, es queden a casa.

A banda, la Regidoria també continua immersa en altres projectes d’àmbit autonòmic i estatal, com ara el de Destinacions Turístiques Intel·ligents, de la mà de l’Invatur, o el SICTED, (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions) per tal de millorar la qualitat turística de la destinació.

Isabel Cardona assegura que «tot i la crisi que estem vivint, des de Benicarló no abaixarem la guàrdia i el que volem és treballar pel sector turístic de la nostra ciutat i per la nostra promoció i, si cal, ens reinventarem per a adaptar-nos a la nova situació».

Leave a Reply

Your email address will not be published.