Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme Comunitat Valenciana reforça la seua col·laboració amb el consolat britànic d’Alacant després del Brexit

Turisme Comunitat Valenciana reforça la seua col·laboració amb el consolat britànic d’Alacant després del Brexit

Herick Campos ha explicat que la Generalitat compta amb un pla post Brexit amb mesures que s’implementaran des de Turisme CV.

El director general de Turisme, Herick Campos, s’ha reunit la màxima responsable del consolat britànic de la Comunitat Valenciana, Albacete i Múrcia, Sara Munsterhjelm, per a reforçar la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana amb este organisme davant el procés d’aplicació del Brexit.

Campos ha recordat que els contactes van començar durant el procés previ al Brexit, tant des de la Comunitat valenciana com des de la Secretària Autonòmica d’Assumpte Europeus.

En este sentit, Herick Campos ha explicat que “la Generalitat compta amb un pla post Brexit en el qual estan incloses les mesures que s’implementaran des de Turisme Comunitat Valenciana, especialment les referides a accions directes de promoció”.

“Cal recordar -ha puntualitzat Herick Campos- que l’any passat es va invertir més de 1,6 milions d’euros per a promoció en el mercat britànic”.

A més, ha explicat que, amb l’objectiu de ser i continuar sent una destinació segura, s’ha establit des de la Generalitat “l’assistència sanitària per als britànics com fins ara”.

El director ha assenyalat que “gràcies a l’acord que hi ha hagut amb la Unió Europea, en aquest moment hi ha un període de transició d’un any durant el qual els turistes i els residents amb permís tenen coberts els seus drets com abans”.

“Des de Turisme CV volem fer seguiment de l’aplicació d’este període transitori per a, posteriorment, participar en les peticions que, a través del Govern d’Espanya, s’incloguen en l’acord de la Unió Europea i, per tant, que la Comunitat Valenciana, Costa Blanca i Benidorm oferisquen als britànics els mateixos drets que té actualment”, ha explicat el director general.

Leave a Reply

Your email address will not be published.