fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Turisme de Sagunt donarà difusió dels servicis a domicili del sector hostaler local

Turisme de Sagunt donarà difusió dels servicis a domicili del sector hostaler local

Per a la delegació de Turisme, ara més que mai és el moment de donar suport a este sector tan colpejat per la pandèmia.

A causa de les restriccions actuals provocades per la pandèmia, el sector hostaler local s’està adaptant al servici a domicili, per això, la Delegació de Turisme, vol fer ressò de tots els establiments que oferisquen este tipus de servicis a domicili, i donar-los difusió entre la població local a través de diferents mitjans.

En este sentit, la regidora delegada de Turisme, Natalia Antonino ha assenyalat que des de l’administració «volem sumar-nos al suport a l’hostaleria i a aquelles empreses que continuen prestant els seus servicis i que ajuden a mantindre viva la ciutat malgrat les circumstàncies. Convidar-vos a que us sumeu a esta campanya i que doneu suport al consum, perquè la nostra ciutat continue viva».

Per a la delegació de Turisme, ara més que mai és el moment de donar suport a este sector tan colpejat per la pandèmia i, des de la regidoria, es vol fer arribar a tota la població d’una forma homogènia i unificada, tota la informació sobre estos servicis i fomentar-los entre la pròpia població.

L’oferta gastronòmica a domicili de la nostra ciutat és àmplia i variada, des de les clàssiques pataquetes, les típiques tapes i menús, hamburgueses i entrepans, les tradicionals paelles i fins i tot dolços i gelats.

Amb la finalitat de promoure estos servicis a domicili del sector hostaler local, poden enviar la següent informació al mail gestionsicted@gmail.com o per WhatsApp al telèfon 674 02 47 65.

El contingut de la informació és: Tipus de servici (esmorzars, menjars i/o sopars) i horaris; si és recollida en local (indicant l’horari) i/o lliurament a domicili; si és lliurament en domicili, si es fa des del propi local o través d’alguna plataforma (Just Eat, Glovo, Uber Eats…); a més, els establiments que publiquen els seus servicis en xarxes socials, poden etiquetar al perfil del departament de Turisme en Instagram (@sagunto_turisme) o en Facebook (@saguntoturismo) i d’esta manera, compartiran les seues publicacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.