fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme entrega els segells SICTED a cinc nous establiments de Benicarl贸

Turisme entrega els segells SICTED a cinc nous establiments de Benicarl贸

Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael han estat reconeguts per la seua qualitat tur铆stica en destinaci贸. El segell SICTED 茅s una iniciativa d’脿mbit estatal que busca millorar la qualitat de les destinacions tur铆stiques.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, acompanyada per la regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a cinc empreses de restauraci贸 de Benicarl贸 en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis. Les distincions s’han atorgat a les empreses Tabernas Selectas Rayfe, Tulipa, Restaurant Chuanet, Restaurant Cor de Carxofa i Restaurant San Rafael, acreditant aix铆 el compliment dels requisits establerts per la metodologia del Sistema Integrat de Qualitat Tur铆stica Espanyola en Destinacions (SICTED).

La regidora de Turisme ha agra茂t a les cinc empreses reconegudes 芦la seua implicaci贸, aposta i esfor莽 per la qualitat, que es veu reconegut amb aquest segell禄. Cardona tamb茅 ha recordat que 芦gr脿cies a formar part de la iniciativa SICTED les empreses poden sol路licitar ajudes de la Generalitat Valenciana destinades al sector tur铆stic禄.

Aquests cinc establiments reconeguts s’afegeixen a les cinc entitats privades i p煤bliques que ja tenien concedit aquest segell: Apartaments Els Romers, Hogar del Pescador, Anavegar, el Mucbe i la Tourist Info de Benicarl贸. A m茅s, una desena de noves empreses de Benicarl贸 ja s’han mostrat interessades a iniciar els tr脿mits per a obtindre el segell al 2021.

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Ind煤stria, Comer莽 i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb m茅s de 200 destinacions tur铆stiques adherides a tot Espanya i m茅s de 8.600 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.