fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme habilita una passarel路la virtual per a facilitar la inscripci贸 en les rutes i visites guiades a Benic脿ssim

Turisme habilita una passarel路la virtual per a facilitar la inscripci贸 en les rutes i visites guiades a Benic脿ssim

La regidoria de turisme programa un total de 9 rutes i visites guiades en els pr貌xims dos mesos per a millorar l’oferta d’activitats als primers turistes de la primavera

La regidora de turisme de Benic脿ssim, Elena Llobell ha informat sobre l’engegada de la nova passarel路la de pagament segura i virtual de l’脿rea de turisme per a facilitar les inscripcions dels assistents a les activitats programades per la regidoria. Llobell ha assenyalat que “aquest 茅s un gran avan莽 posat que la majoria de les vegades, les activitats es realitzen en cap de setmana i en horaris diversos, amb la qual cosa, facilitar el pagament de l’activitat en l铆nia, permet que la inscripci贸 es puga fer efectiva des de casa i sense necessitat de despla莽ar-se fins a la tourist info, com es feia fins ara”.

De fet, havien sigut nombroses les persones que havien sol路licitat la implementaci贸 d’aquest servei per a poder reservar la seua pla莽a, sobretot en les rutes senderistes que estan tenint una important aflu猫ncia de p煤blic des de tota la prov铆ncia i la Comunitat, ha apuntat la regidora de turisme.

Elena Llobell ha recordat que el pagament d’aquestes activitats 茅s absolutament simb貌lic, ja que 茅s de 3 euros per persona o 1,5 euros, en el cas de tarifa redu茂da. Amb la qual cosa, aquest pagament est脿 pensat m茅s per a garantir la fidelitzaci贸 d’assist猫ncia que per a sufragar l’oferta.

L’edil de turisme ha avan莽at tamb茅 l’especial programaci贸 de les rutes que tindran lloc entre els mesos de mar莽 i maig. “En els pr貌xims dos mesos tindrem una programaci贸 de nou rutes i visites guiades. L’oferta ser脿 molt variada i va des de senderisme pel Desert dels Palmells, la via verda o amb tem脿tiques patrimonials i tradicionals de Benic脿ssim, com les destinades a la taronja, el tractament del suro o les tradicions de Pasqua”.
La programaci贸 completa es compon de les seg眉ents rutes i visites i la seua inscripci贸 est脿 ja disponible en la p脿gina web de turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.