fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Turisme millora l’accessibilitat de les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarl贸

Turisme millora l’accessibilitat de les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarl贸

S’han adquirit dos caminadors de platja per a persones amb dificultats de mobilitat i 100 metres de passarel路les enrotllables per a transportar les cadires amf铆bies fins a la vora de la mar.

La Regidoria de Turisme ha invertit 15.290 euros a trav茅s d’una subvenci贸 de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives per a millorar l’accessibilitat a les platges del Morrongo i la Caracola, les dos que compten amb bandera blava.

L’actuaci贸 ha consistit a adquirir dos caminadors de platja per a persones amb dificultats de mobilitat i 100 metres de passarel路les enrotllables que permeten transportar amb m茅s facilitat les cadires amf铆bies fins a la vora de la mar. Aquestes passarel路les tamb茅 les poden fer servir les persones que caminen amb crosses o amb caminadors propis.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha emmarcat aquesta actuaci贸 en 芦l’aposta constant de l’Ajuntament de Benicarl贸 per anar implementant millores a les platges禄. Cardona ha afegit que 芦aquestes passarel路les i els caminadors eren un compte pendent que ten铆em amb les persones amb mobilitat redu茂da, que ara podran arribar fins a la vora de la mar sense cap tipus d’entrebanc禄.

La Brigada d’Obres i Serveis s’encarrega di脿riament de la neteja i el manteniment de les passarel路les.

Leave a Reply

Your email address will not be published.