fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

TVE emet “Raza” la pel路l铆cula escrita per Francisco Franco i mostra la guerra civil des del fascisme

TVE emet “Raza” la pel路l铆cula escrita per Francisco Franco i mostra la guerra civil des del fascisme

El mar铆 Pedro Churruca mor a Cuba durant la Guerra hisp脿-nord-americana (1898). La seua v铆dua, Isabel Encunya, educa als seus fills, que segueixen camins diferents: Isabel es casa amb un militar, Jaime entra en un convent, Pedro segueix la carrera pol铆tica, i Jos茅, la militar. Per貌 la Guerra Civil (1936-1939) provocar脿 la desintegraci贸 de la fam铆lia. Pel路l铆cula representativa del feixisme espanyol, basada en una novel路la hom貌nima de Francisco Franco, que la va signar amb el pseud貌nim de Jaime d’Andrade.

Televisi贸 Espanyola emetr脿 aquesta nit a La2 la pel路l铆cula "Raza", una producci贸 de 1941 amb gui贸 basat en un argument de Francisco Franco, que s'amagava sota el pseud貌nim Jaime de Andrade.

El film enalteix l'ideari nacional-cat貌lic del r猫gim franquista i presenta els republicans com persones buides i sembradors del desordre. De fet, 茅s considerada propaganda del r猫gim.

La producci贸 s'emetr脿 a les 21.55 dins l'espai "hist貌ria del nostre cinema", una secci贸 de "repassa el millor del cinema espanyol des dels anys 30 fins als nostres dies", segons descriu TVE al seu web.

[socialpoll id="2324837"]
Tagged with
  1. 驴 C贸mo que si habr铆a que prohibir la pel铆cula ? Qu茅 clase de pregunta es esa? Y quienes son ese 39% de partidarios de prohibir la pel铆cula 驴Dem贸cratas de toda la vida, tolerantes sin cuento…? Sin embargo nadie se pregunta por Gran Hermano, o salvame, o aventura en pelotas… Programas edificantes llenos de un mensaje de valores humanos… En f铆n…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.