fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

脷ltims dies per inscriure鈥檚 a l鈥橝ula per a Majors de la Seu del Nord de la UJI a Vinar貌s

脷ltims dies per inscriure鈥檚 a l鈥橝ula per a Majors de la Seu del Nord de la UJI a Vinar貌s

Fins al moment hi ha 118 estudiants inscrits, dels quals 69 s贸n de Vinar貌s.

Des del Consell Municipal de Formaci贸 de Persones Adultes de Vinar貌s s’informa que el nombre d’inscrits aquest any a l鈥橝ula per a Majors de la Seu del Nord de l’UJI 茅s de 118 estudiants, dels quals 69 s贸n de Vinar貌s i 49 procedeixen de Sant Mateu.

La Universitat Jaume I, amb la seva aposta de portar el programa de formaci贸 per a majors a les diferents comarques del seu entorn, compleix l’objectiu social d’estendre les oportunitats de formaci贸 m茅s enll脿 del Campus de Castell贸. La seva visi贸 茅s que aquesta diversitat i l’intercanvi produ茂t en un marc de formaci贸 universit脿ria ens enriqueix a tots.

D’aquesta manera es generen sinergies de transmissi贸 del coneixement al territori, col路laborant amb els ajuntaments i posant en valor el patrimoni local. La cohesi贸 del territori tamb茅 es potencia a trav茅s de la formaci贸 universit脿ria.

En aquesta l铆nia, ha estat la coordinadora de la Universitat per a Majors, Pilar Escuder, qui el dimecres 5 d’octubre va impartir la primera classe del curs 2016-2017. Aquesta confer猫ncia, a la qual van assistir m茅s d’un centenar de persones, va portar per t铆tol “Envelliment actiu i qualitat de vida”.

Les persones interessades a gestionar la seva matr铆cula per a aquest curs que acaba de comen莽ar encara poden realitzar els tr脿mits oportuns, mitjan莽ant el correu majors@uji.es o el tel猫fon 964729322. El divendres 21 d’octubre 茅s l’煤ltim dia del termini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.