fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un accident de tràfic en la A-3 provoca tall total de la carretera a l’alçada de Mislata

Un accident de tràfic en la A-3 provoca tall total de la carretera a l’alçada de Mislata

El sinistre ha tingut lloc a les 09.30 hores i s’han vist implicats dos camions, un d’ells quedant completament creuat.

Un accident de tràfic ocorregut hui dimarts en la A-3 ha originat el tall total d’esta carretera a l’alçada de Mislata. El sinistre ha tingut lloc a les 09.30 hores i s’han vist implicats dos camions, un d’ells quedant completament creuat en la calçada.

La Direcció General de Tràfic (DGT) ha detallat que el tall de l’A-3 en sentit a València ha generat quilomètriques retencions en la zona. La Guàrdia Civil ha desviat la circulació per la via de servei per a evitar un mal major, el que ha causat fins a dos quilòmetres de retenció en sentit cap a València.

L’última actualització de la DGT sobre aquest accident indica que les retencions generades en aquest punt ja superen els tres quilòmetres. S’han establit desviaments per la CV-408 en direcció Xirivella o per la A-7 sentit Alacant i CV-36 cap a València per a evitar majors complicacions en la zona.

Este accident és un recordatori de la importància de mantindre la precaució al volant i respectar les normes de tràfic per a evitar situacions de perill tant per als conductors com per als altres usuaris de la via.

Leave a Reply

Your email address will not be published.