fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Un ampli dispositiu de seguretat es coordinar脿 per a garantir unes Falles segures a Benicarl贸

Un ampli dispositiu de seguretat es coordinar脿 per a garantir unes Falles segures a Benicarl贸

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit avui amb l’objectiu de perfilar l’estrat猫gia de coordinaci贸 policial de les Falles 2021. Es vigilaran especialment els horaris de tancament de l’oci nocturn i els botellons.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castell贸, Soledad Ten, han presidit la Junta Local de Seguretat que ha tingut lloc avui a Benicarl贸 i que ha servit per a definir les diferents estrat猫gies de seguretat que es coordinaran amb motiu de la celebraci贸 de les Falles 2021.

La reuni贸 tamb茅 ha comptat amb la pres猫ncia dels regidors de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸, i Festes i Falles, Pedro Manch贸n, a m茅s del tinent de la Gu脿rdia Civil Pablo Torre, el cap de la Policia Local, V铆ctor Cheto, i un representant de la policia auton貌mica.

L’alcaldessa ha subratllat que 芦la coordinaci贸 entre els diferents cossos de seguretat garantir脿 que els actes amb m茅s aflu猫ncia de persones puguen disc贸rrer amb total normalitat禄. Xaro Miralles ha recordat que 芦aquestes seran unes falles at铆piques i adaptades a les circumst脿ncies, per貌 estic segura que transcorreran amb total normalitat i que seran unes falles tranquil路les, igual que ho han estat les Festes禄.

La subdelegada, per la seua banda, ha insistit a destacar 芦el seguiment i l’esfor莽 que es far脿 des de les forces de seguretat per a mantindre les normes禄 i ha remarcat que 芦茅s important que la poblaci贸 siga conscient de les restriccions, especialment la gent m茅s jove禄.

Soledad Ten ha anunciat tamb茅 que s’instal路lar脿 un Punt Violeta per a donar suport davant de qualsevol tipus d’agressi贸 sexual.

L’operatiu de seguretat posar脿 especial 猫mfasi en la concentraci贸 de persones durant la nit i tamb茅 vigilar脿 de forma acurada els horaris de tancament de l’oci nocturn i el botell贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.