fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un jove és apunyalat a les portes de la Ciutat de la Justícia de València

Un jove és apunyalat a les portes de la Ciutat de la Justícia de València

Els presumptes autors serien els pares del menor de 16 anys assassinat en desembre de 2021 a Burjassot.

Un jove a punt de complir la majoria d’edat va ser apunyalat aquest matí a la sortida de la Ciutat de la Justícia de València, presumptament pels pares del menor de 16 anys que va ser assassinat en un parc de Burjassot el desembre de l’any passat. El ferit va presentar lesions per arma blanca al coll i va ser atès per una ambulància del SAMU. Malgrat que se li va oferir l’evacuació a un centre hospitalari, el jove va preferir no fer-ho.

Segons fonts de la Guàrdia Civil, el pare de la víctima del crim va ser retingut com a autor material de l’intent d’homicidi fins a l’arribada de la Policia Nacional, que va procedir a la detenció de tots dos pares. Els fets van succeir després que el jove sortira d’una compareixença en un Jutjat de Menors i fos atacat pels familiars de la víctima mortal del crim que esperaven la seua sortida dels jutjats.

El jove apunyalat està pendent de judici per haver matat un altre adolescent de 16 anys en el Parc La Granja de Burjassot el 5 de desembre de 2021. En aquella ocasió, havia anat armat amb una pistola i un ganivet per a trobar-se amb la seua víctima després que tots dos menors quedaren per a lluitar a través de les xarxes socials. Ara, els pares del menor assassinat en aquell moment han sigut detinguts per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.