fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un menor resulta ferit després de caure amb el seu patinet pel barranc de Beniopa a Gandia

Un menor resulta ferit després de caure amb el seu patinet pel barranc de Beniopa a Gandia

L’equip mèdic del SAMU va realitzar maniobres d’estabilització i va traslladar el jove a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha informat d’un accident ocorregut a la localitat valenciana de Gandia. Ahir a la tarda, un jove de 17 anys va patir una caiguda amb el seu patinet pel barranc de Beniopa, el que li va provocar diverses ferides.

Davant aquesta situació, una unitat del SAMU es va desplaçar ràpidament al lloc del succés. L’equip mèdic va dur a terme les maniobres d’estabilització i d’immobilització necessàries per atendre el jove i, posteriorment, el van traslladar en ambulància de Suport Vital Avançat a l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

Encara que encara es desconeixen les causes exactes de l’incident, el CICU ha volgut recordar la importància de prendre les mesures de seguretat necessàries en utilitzar aquest tipus de vehicles. En aquest sentit, recomanen fer ús d’elements de protecció com el casc i respectar les normes de circulació per evitar possibles accidents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.