fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Un restaurant, un bar i dues cafeteries obrin a Castell贸 a pesar de la prohibici贸

Un restaurant, un bar i dues cafeteries obrin a Castell贸 a pesar de la prohibici贸

La Policia Local realitza les actuacions per incompliment de les mesures adoptades respecte al coronavirus.

La Policia Local de Castell贸 ha realitzat quatre actuacions per incompliment de la Resoluci贸 de 13 de mar莽 de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica, per la qual s’acorden mesures especials de car脿cter preventiu en mat猫ria d’espectacles p煤blics, activitats recreatives, activitats socioculturals i establiments p煤blics per a limitar la propagaci贸 i contagi pel COVID-19. Es tracta d’un restaurant, un bar (de desdejunis/esmorzars) i dues cafeteries.

La Policia Local va comen莽ar ahir les labors de supervisi贸 i vigil脿ncia del tancament d’establiments a les 00.00 hores i nom茅s es va detectar un incompliment en el cas d’un restaurant al qual se li va obrir acta per romandre obert i sense evacuar a les persones que romanien en el seu interior.

Les seg眉ents actuacions han tingut lloc aquest mat铆. Els agents han comunicat als propietaris d’un bar l’incompliment de les mesures aprovades per la Generalitat i han procedit al tancament del local i a l’obertura d’acta per l’incompliment. En els altres dos casos, es tracta de dues cafeteries que estaven realitzant servei com a tal i, despr茅s de l’obertura de l’acta d’incompliment, han cessat en el servei de cafeteria, per貌 han continuat obertes per a la venda de pa. En els tres casos hi havia una baixa aflu猫ncia de persones.

La Policia Local ha rebut diverses telefonades de possibles incompliments, per貌, a l’arribada a la zona, s’ha comprovat que s’estaven complint les mesures perqu猫, per exemple, es tractava de bars amb la persiana oberta, per貌 realitzant labors de neteja a l’interior.

Quant al possible incompliment del decret de suspensi贸 de les festes de la Magdalena, la Policia Local no ha realitzat cap servei sobre aquest tema. Aix铆, els agents no han realitzat ni han rebut telefonades o den煤ncies per possibles colles obertes, aflu猫ncia de persones en les mateixes ni convocat貌ria o assist猫ncia a actes alternatius a les festes.

L’Ajuntament de Castell贸 agraeix la col路laboraci贸 de la ciutadania davant les mesures de prevenci贸 per a evitar la propagaci贸 del coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.