fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Un total de 21 empreses turístiques de Benicàssim ostenten el segell de qualitat turística SICTED

Un total de 21 empreses turístiques de Benicàssim ostenten el segell de qualitat turística SICTED

L’alcaldessa, Susana Marquès insta als comerços i establiments turístics a sumar-se a esta iniciativa per a demostrar el gran valor que Benicàssim ofereix al turisme pel que fa a l’excel·lència i qualitat.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès, acompanyada del secretari autonòmic, Francesc Colomer i la regidora de turisme, Elena Llobell el lliurament de diplomes del distintiu SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions) del Ministeri de turisme i en el qual participen activament l’Ajuntament i la Generalitat.

L’alcaldessa, Susana Marquès, ha assenyalat que “Estem molt satisfets per l’índex de compromís dels empresaris turístics amb la qualitat. El nostre objectiu és deixar clar davant el nostre públic turístic que la nostra aposta és l’excel·lència i que, triar Benicàssim és garantia de bon servei, de bona qualitat en les platges, de respecte ambiental, d’hospitalitat i de tots els components que suposen la satisfacció del client”.

A més l’alcaldessa ha volgut agrair als vint-i-un empresaris que actualment segueixen els protocols SICTED, “perquè el seu compromís ens fa ser més competitius enfront d’altres destinacions turístiques i ens fa distingir-nos dels altres. En un moment econòmic i social, on la competència és voraç entre destinacions, hem de saber marca la nostra empremta que ha de sostenir-se sobre la qualitat. Hem de ser capaços d’atraure els turistes, per descomptat, però el més important és deixar petjada en la seua satisfacció perquè tornen. Eixe és el vertader valor com a destinació”.

Les empreses que, després de sis anys amb el segell SICTED, mantenen la distinció este 2018 han sigut: Aquarama, Disetta, Hotel Bosquemar, Hotel Tramuntana, La Sària Turisme, Viatges Orange Benicàssim, Roger Real State.

Finalment, l’alcaldessa ha volgut fer una crida a totes les empreses turístiques i també als comerços locals perquè se sumeixen a esta iniciativa, “creiem que és important ampliar este club d’establiments i serveis excel·lents. Creiem que no hem de ser conformistes, sinó que any a any hem de licitar per renovar-nos, per millorar, per innovar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.