fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Una nova edici贸 de la campanya Botigues al carrer arriba a Gandia

Una nova edici贸 de la campanya Botigues al carrer arriba a Gandia

La Cooperativa de Comerciants del Centre Hist貌ric promou una nova edici贸 de la campanya en la qual els comer莽os trauen els seus productes al carrer buscant aproximar-se als seus clients. I afavorir el remat de temporada i liquidaci贸 d’estocs. El divendres 28 i el dissabte 29 de febrer.

El regidor delegat de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽, Ferran Mart铆nez, ha acompanyat este mat铆 el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Hist貌ric, Pedro Izquierdo, en la presentaci贸 d’una nova edici贸 de la campanya “Botigues al carrer”. Els comer莽os del Centre Hist貌ric trauran els seus productes al carrer buscant aproximar-se als seus clients el divendres 28 i el dissabte 29 de febrer.

“L’acci贸 tamb茅 t茅 la finalitat d’afavorir el remat de temporada i la liquidaci贸 dels estocs dels comer莽os”, ha assegurat Izquierdo. Amb atraccions i jocs infantils a la pla莽a de l’Escola Pia.
Com tamb茅 茅s habitual, l’Ajuntament hi col路labora oferint 2 hores gratu茂tes d’aparcament al p脿rquing del Centre Hist貌ric, nom茅s mostrant el tiquet de compra. “Donem suport a la campanya i a totes les activitats que suposen la dinamitzaci贸 del comer莽”, ha recordat Mart铆nez.

Finalment, cal destacar que cada any s贸n m茅s els comer莽os que s’hi sumen a la campanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.