fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Una nova edició de la campanya Botigues al carrer arriba a Gandia

Una nova edició de la campanya Botigues al carrer arriba a Gandia

La Cooperativa de Comerciants del Centre Històric promou una nova edició de la campanya en la qual els comerços trauen els seus productes al carrer buscant aproximar-se als seus clients. I afavorir el remat de temporada i liquidació d’estocs. El divendres 28 i el dissabte 29 de febrer.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha acompanyat este matí el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric, Pedro Izquierdo, en la presentació d’una nova edició de la campanya “Botigues al carrer”. Els comerços del Centre Històric trauran els seus productes al carrer buscant aproximar-se als seus clients el divendres 28 i el dissabte 29 de febrer.

“L’acció també té la finalitat d’afavorir el remat de temporada i la liquidació dels estocs dels comerços”, ha assegurat Izquierdo. Amb atraccions i jocs infantils a la plaça de l’Escola Pia.
Com també és habitual, l’Ajuntament hi col·labora oferint 2 hores gratuïtes d’aparcament al pàrquing del Centre Històric, només mostrant el tiquet de compra. “Donem suport a la campanya i a totes les activitats que suposen la dinamització del comerç”, ha recordat Martínez.

Finalment, cal destacar que cada any són més els comerços que s’hi sumen a la campanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.