fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Una vintena d’establiments de Nules s’adhereixen a la campanya “menú a casa”

Una vintena d’establiments de Nules s’adhereixen a la campanya “menú a casa”

Amb aquesta iniciativa municipal es vol donar suport a l’hostaleria local.

Una vintena d’establiments hostalers de Nules s’han adherit a la campanya municipal “Menú a Casa” amb la que l’ajuntament vol donar suport a aquest sector, que ha tingut que tancar davant les restriccions decretades per la Conselleria de Sanitat per fer front a la crisi sanitària derivada de la pandèmia per la Covid-19 .

Així doncs, mitjançant aquesta campanya s’insta a la ciutadania a fer ús del servei de comandes i de repartiment a domicili que tenen alguns locals del municipi; i es facilita horaris, menús i telèfons de contacte dels locals adherits a través de les xarxes socials institucionals.

“Oferim la possibilitat a tots els hostalers que facen repartiment a domicili de publicitar els seus serveis mentre estiga en vigor aquesta mesura. Per tant, si hi ha algun establiment interessat en formar part d’aquesta campanya sols te que remetre la seua adreça i telèfon al correu electrònic activa@nules.es, per a que l’ajuntament puga fer la difusió corresponen”, explica Susana Tusón, regidora de Comerç.

Leave a Reply

Your email address will not be published.