fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Unes Festes de Benicarló marcades per les restriccions i la prudència davant la pandèmia

Unes Festes de Benicarló marcades per les restriccions i la prudència davant la pandèmia

La Junta de Seguretat Local s’ha reunit a Benicarló per a planificar l’estratègia de vigilància de cara les Festes Patronals. La reunió ha servit també per a ratificar la renovació del conveni Viogen, el Sistema Integral de Seguiment de les Víctimes de Violència de Gènere al qual Benicarló està adherit des de 2016.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, han presidit avui la Junta Local de Seguretat, reunida per tal de coordinar les accions de seguretat amb vistes a la celebració de les Festes Patronals, que tindran lloc del 21 al 29 d’agost.

La reunió també ha comptat amb la presència del regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, el regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, el nou capità de la Guàrdia Civil a Vinaròs, Samuel Santana, el tinent de la Guàrdia Civil a Benicarló, Pablo Torre, i el cap accidental de la Policia Local, Juan Gasch, a més de representants de la Policia Autonòmica.

L’alcaldessa ha subratllat que «aquestes Festes, de nou, el compliment estricte de la normativa ha de ser l’objectiu principal de tots» i ha fet una crida a la prudència a tots els veïns i visitants. «Encara tenim una incidència de contagis molt alta i cal mantindre totes les precaucions per evitar tirar per terra tot l’esforç que hem fet fins ara».

Xaro Miralles ha recordat que tots els actes tindran lloc en recintes a l’aire lliure però tancats i amb control d’aforament.

Per la seua banda, la subdelegada ha demanat «cautela» a la ciutadania i ha reiterat la importància de complir totes les mesures.

Leave a Reply

Your email address will not be published.