fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Valoraci贸 excel路lent per a la qualitat de les aig眉es de les platges de Nules

Valoraci贸 excel路lent per a la qualitat de les aig眉es de les platges de Nules

L鈥檌nforme es basa en el compliment dels objectius de qualitat de la Uni贸 Europea

La qualitat de les aig眉es de les platges de Nules ha sigut valorada com a excel路lent, qualificaci贸 m茅s alta que d贸na la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Clim脿tic i Desenvolupament Rural, mitjan莽ant la Direcci贸 General d’Aigua, organisme responsable del control de la qualitat de les aig眉es de bany de la Comunitat Valenciana.

Aquesta an脿lisi de la qualitat de les aig眉es es realitza setmanalment de l’1 de juny al 15 de setembre, i el resultat global de l’any 2016 ha sigut comunitat a l’Ajuntament aquest mes de febrer i classificava la qualitat de les aig眉es de bany de la platja de l’Alc煤dia, de la platja del Bovalar i de la platja de les Marines d’excel路lent. A m茅s aquest control determina l’aptitud per al bany en aquestes platges, basant-se en el compliment dels objectius de qualitat exigits per la legislaci贸 de la Uni贸 Europea.

En la temporada estival aquests resultats setmanals es pengen en els panells ubicats als accessos de cada platja i a la Tourist Info perqu猫 els usuaris puguen disposar d’aquesta informaci贸; a m茅s aquest informe del resultat anual es penjar脿 a la p脿gina web de l’Ajuntament de Nules en concret en l’apartat de platges.

La regidora de Turisme, M. Jes煤s Gabald贸n, ressalta que “estem treballant b茅 i esperem que aquest informe tan positiu per a les nostres platges siga un primer pas perqu猫 les platges de Nules puguen presentar-se per primera vegada a la convocat貌ria de banderes blaves d’enguany”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.