fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila Elisa de Benicàssim inicia el camí per a la seua rehabilitació amb la signatura del conveni amb Diputació provincial

Vila Elisa de Benicàssim inicia el camí per a la seua rehabilitació amb la signatura del conveni amb Diputació provincial

El projecte tindrà un cost de dos milions i mig d’euros i podria començar en el primer trimestre de 2018 per a ser una realitat en deu mesos, a part del començament de l’obra.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès i el president de la Diputació, Javier Moliner han ratificat este matí el conveni mitjançant el qual, la corporació provincial sustentarà amb l’aportació d’un milió d’euros, les obres de rehabilitació de Vila Elisa.

“Posem el marcador a zero i comença el compte arrere perquè Vila Elisa siga per fi una realitat. Avui vivim un moment important per al municipi i per a la província, perquè aconseguirem que un dels edificis més emblemàtics de la nostra ciutat es convertisca en un referent sociocultural a escala provincial”, ha assenyalat l’alcaldessa.

Per la seua banda el president de la Diputació ha assenyalat que “esta signatura és la mostra del compromís provincial per engegar un dels projectes culturals més ambiciosos que té esta província. Estem convençuts que Vila Elisa no solament serà el gran contenidor de la cultura, sinó el gran dinamitzador turístic i social. Si fins ara el nom de Benicàssim i el de Castelló s’associaven sempre a la música com a efecte tractor de visitants, a partir d’estos moments, tots els moviments culturals van a trobar un gran espai gràcies al compromís de la Diputació i l’Ajuntament”.

Amb la signatura d’este conveni es materialitza així el total de la disposició financera necessària per a licitar i executar la rehabilitació de Vila Elisa.

Susana Marquès ha reiterat l’agraïment a la institució provincial, “cal agrair que la Diputació estiga al costat de l’ajuntament de Benicàssim. Una vegada més els assoliments de Benicàssim estan vinculats al suport de la Diputació provincial que ha sabut mirar cap avant, mentre uns altres solament han tractat de posar pals en les rodes perquè este projecte no avançara. Estem molt orgullosos que per fi, tire endavant amb el respatler del president Javier Moliner que ha sigut imprescindible perquè Vila Elisa siga una realitat i que situe a Benicàssim en el panorama nacional i internacional”.

Com ha insistit l’alcaldessa de Benicàssim, “Vila Elisa ha de servir per a impulsar l’economia i generar activitat i productivitat per al municipi. Ha de servir per a atraure turistes i visitants i per tant, fomentar el comerç, l’hostaleria, la restauració i crear nous llocs de treball i riquesa. Però sobretot ha de ser un edifici per a les persones, perquè els de Benicàssim s’identifiquen amb la riquesa cultural i patrimonial que ens embolica i de la qual hem de ser punta de llança per a crear una societat més formada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.