fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila Elisa sumar脿 atractiu amb el servei de cafeteria-restaurant a Benic脿ssim

Vila Elisa sumar脿 atractiu amb el servei de cafeteria-restaurant a Benic脿ssim

L’Ajuntament de Benic脿ssim trau a licitaci贸 la concessi贸 per a l’煤s d’aquest espai.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha tret a licitaci贸 la concessi贸 per a l’煤s privatiu de la cafeteria-restaurant situada en Vila Elisa. Com ha explicat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渆s tracta d’un servei que sumar脿 atractiu a la visita de Vila Elisa que, ara com ara, ja 茅s un referent cultural, no sols a Benic脿ssim sin贸 en tota la prov铆ncia鈥.

Les bases s’han publicat hui dissabte 26 de febrer en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) i els interessats tenen 30 dies naturals, a partir de l’endem脿 de la publicaci贸, per a presentar les seues propostes. La concessi贸 ser脿 per 10 anys ampliables anualment per cinc anys m茅s, 茅s a dir, 15 en total. 鈥淧retenem continuar sumant propostes gastron貌miques atractives i d’acord amb l’entorn on se situa, ja que la part destinada a la cafeteria-restaurant es troba dins d’un enclavament especial, amb un atractiu extraordinari鈥, ha afegit Susana Marqu茅s.

Com ha explicat el regidor de Cultura, Javier Alonso, 鈥渄ins dels criteris d’adjudicaci贸 es valorar脿 el projecte d’equipament i decoraci贸 del local, el projecte gastron貌mic i els certificats ambientals i de qualitat reconeguts internacional o nacionalment, entre altres鈥.

Les proposicions s’hauran de presentar en el Registre de Pliques de la Secretaria de l’Ajuntament, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores. Amb posterioritat es procedir脿 a efectuar el seu Registre en el Registre General del consistori. Obert el termini d’admissi贸 d’ofertes i a fi de que els interessats puguen con茅ixer la localitzaci贸 exacta, les caracter铆stiques de l’immoble i el seu estat, s’oferir脿 la possibilitat als licitadors de realitzar una visita sent necessari la sol路licitud de cita pr猫via per correu electr貌nic a serviciopublicos@benicassim.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.