fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real aconsegueix una subvenci贸 de 13.000 euros per a continuar fomentant la participaci贸 ciutadana i el govern obert

Vila-real aconsegueix una subvenci贸 de 13.000 euros per a continuar fomentant la participaci贸 ciutadana i el govern obert

La regidora Miriam Caravaca subratlla que l’ajuda aconseguida a trav茅s de la Diputaci贸 de Castell贸 duplica la quantitat rebuda en 2020.

L’Ajuntament de Vila-real suma una nova injecci贸 econ貌mica per a continuar implementant pol铆tiques de participaci贸 ciutadana i govern obert. La Regidoria de Participaci贸 Ciutadana i Proximitat ha aconseguit una subvenci贸 de 13.459 euros a trav茅s de la l铆nia d’ajudes llan莽ada per la Diputaci贸 de Castell贸 i dirigides als ajuntaments de la prov铆ncia per al foment dels pilars sobre els quals s’assenta el govern obert. La quantitat obtinguda suposa duplicar els fons que el passat exercici va obtindre el consistori per a aquesta fi perqu猫 en 2020 la subvenci贸 va ascendir a 5.000 euros.

La regidora responsable de l’脿rea, Miriam Caravaca, assegura que 鈥渓a consecuci贸 de fons per al foment de la participaci贸 ciutadana suposa una satisfacci贸 i un aval al treball que des de fa deu anys duu a terme aquest equip de govern per a fer possible la implicaci贸 de la ciutadania en la vida p煤blica i la governan莽a de la nostra ciutat a trav茅s dels diferents consells participatius i altres iniciatives que persegueixen escoltar la veu dels ve茂ns i ve茂nes鈥. Caravaca recorda que l’Ajuntament de Vila-real s’ha adherit recentment a la Xarxa de Governan莽a Participativa Municipal de la Comunitat Valenciana, creada de la m脿 de la Generalitat Valenciana i en la constituci贸 de la qual el consistori vila-realenc ha participat de manera activa.

A m茅s, la Direcci贸 General d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia, dependent de la Conselleria de Participaci贸, Transpar猫ncia, Cooperaci贸 i Qualitat Democr脿tica, s’ha interessat per con茅ixer l’experi猫ncia i el funcionament del Consell de Xiquets i Xiquetes de Vila-real, creat en 2015 com un 貌rgan de participaci贸 pioner en la Comunitat, per a prendre’l com a referent en l’impuls de la participaci贸 en la inf脿ncia.
D’altra banda, Miriam Caravaca ha subratllat l’aposta de la Regidoria de Participaci贸 Ciutadana per incrementar les subvencions a les associacions de ve茂ns, amb la finalitat de promoure l’activitat d’aquestes entitats participatives, aix铆 com de la Federaci贸 d’Associacions de Ve茂ns i Ve茂nes.

La convocat貌ria d’enguany ascendeix a 47.500 euros, quantitat que suposa pr脿cticament el doble de les subvencions convocades fa 10 anys, quan es van destinar a les associacions de ve茂ns un total de 24.228 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.