fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real avalua les mesures d’atenci贸 a col路lectius vulnerables aplicades amb motiu de la crisi per la COVID-19

Vila-real avalua les mesures d’atenci贸 a col路lectius vulnerables aplicades amb motiu de la crisi per la COVID-19

L’alcalde es reunix amb responsables de Serveis Socials, Protecci贸 Civil i Creu Roja i valora de manera positiva la resposta coordinada / Protecci贸 Civil inicia el repartiment de medicaments a pacients oncol貌gics de l’Hospital Provincial.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha presidit hui una reuni贸 d’avaluaci贸 per a continuar amb el seguiment que di脿riament realitza de les mesures especials adoptades amb motiu de la crisi sanit脿ria per la COVID-19. En este cas, la trobada ha comptat amb la participaci贸, a m茅s de l’alcalde, de la regidora de Seguretat Ciutadana i Sanitat, Silvia G贸mez, l’edil de Serveis Socials, 脕lvaro Escorihuela, el cap de Protecci贸 Civil, Ismael Solsona, la cap de l’脿rea de Serveis Socials, Pilar L贸pez, i la directora t猫cnica de Creu Roja Vila-real, Arantxa Monson铆s, a m茅s d’una altra t猫cnica de l’entitat. La reuni贸 ha tingut com a principal objectiu “avaluar les accions d’atenci贸 que des del primer moment s’estan realitzant, tant des de l’脿rea de Serveis Socials com a trav茅s de Protecci贸 Civil i Creu Roja, per a respondre a les necessitats dels col路lectius m茅s vulnerables durant esta situaci贸 d’emerg猫ncia sanit脿ria”, ha explicat l’alcalde.

“Des que es va decretar l’estat d’alarma hem estat activant protocols i prenent decisions per a assegurar que aquells que poden tindre major risc en este moment tinguen les seues necessitats cobertes”, ha remarcat l’alcalde. “La decisi贸 d’habilitar 12 l铆nies d’atenci贸 telef貌nica a trav茅s del 964 547 000 ens ha perm猫s tindre un contacte directe amb la ciutadania que necessitava ajuda per a aix铆 prendre decisions i coordinar-nos amb la potent xarxa d’entitats socials que tenim a la ciutat, com 茅s el cas de Creu Roja, i amb les quals ara podem comptar, gr脿cies a l’alian莽a amb la societat civil que hem promogut des d’este govern”, remarca Benlloch.

L’alcalde valora de manera “positiva” el resultat d’estes accions per a donar una resposta a la ciutadania en un moment tan dif铆cil i explica que “anirem anunciant noves mesures tal com anem detectant necessitats”. En este sentit, ha posat com a exemple que des de hui, els voluntaris de Protecci贸 Civil s’encarreguen de repartir medicaments als pacients oncol貌gics de l’Hospital Provincial que residixen a Vila-real, perqu猫 estos no hagen de despla莽ar-se fins a la capital i puguen romandre a les seues cases, ja que es tracta de poblaci贸 de risc en esta epid猫mia de coronavirus. En el dia hui, s’ha efectuat el repartiment a uns 30 pacients, i est脿 previst que aviat s’active tamb茅 un protocol de repartiment de medicaments de l’Hospital de la Plana, segons ha informat la regidora de Sanitat i Seguretat Ciutadana, Silvia G贸mez.

Finalment Benlloch ha assenyalat que la trobada tamb茅 ha servit per a planificar la distribuci贸 de tasques de cara a les pr貌ximes setmanes amb l’objectiu de ser m茅s efectius i ha reiterat el seu missatge a la ciutadania per a demanar “responsabilitat” en esta dif铆cil conjuntura. “Com ja he dit en estos dies, ser solidari no 茅s nom茅s ajudar sin贸 tamb茅 no demanar ajuda si no es necessita”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.