fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real compleix una demanda hist貌rica dels ve茂ns amb l’asfaltat dels carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magn脿nim

Vila-real compleix una demanda hist貌rica dels ve茂ns amb l’asfaltat dels carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magn脿nim

La Regidoria de Territori ha invertit 83.000 euros en la pavimentaci贸 i posada a punt de tots dos vials, donant resposta als residents al barri del Bot脿nic Calduch.

Els carrers de les Corts Valencianes i Alfons el Magn脿nim ja estan obertes al tr脿nsit, despr茅s de l’actuaci贸 integral realitzada per l’Ajuntament de Vila-real per a donar resposta a una demanda hist貌rica dels ve茂ns.

En total, la Regidoria de Territori ha invertit 83.256 euros en la pavimentaci贸 i posada a punt de tots dos vials, que estaven oberts de manera provisional des de la passada legislatura, per貌 que requerien una intervenci贸 m茅s completa per a garantir la seguretat i comoditat tant dels residents com de la resta de ve茂ns del barri de Bot脿nic Calduch que transiten di脿riament per la zona.

El carrer de les Corts Valencianes ha comptat amb un pressupost de 43.583 euros, que han servit per a millorar la pavimentaci贸 i il路luminaci贸 del vial. D’altra banda, al carrer d’Alfons el Magn脿nim s’ha procedit a l’asfaltat integral, amb un import de 39.673 euros.

El regidor de Territori, Emilio Obiol, assegura que “encara que ha tardat m茅s del que ens agradaria, per fi hem aconseguit donar una nova soluci贸 m茅s duradora als ve茂ns, encara que tamb茅 provisional”. En este sentit, l’edil recorda que els terrenys no s贸n de l’Ajuntament 鈥揺s van ocupar durant el mandat del PP-, per la qual cosa “en cap cas es pot urbanitzar ni actuar de manera definitiva, tot i que gr脿cies als acords aconseguits amb els propietaris, hem pogut actuar per a deixar presentable la zona”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.