fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal i prepara l’obertura de la cafeteria amb horari independent

Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal i prepara l’obertura de la cafeteria amb horari independent

La Regidoria d’Esports i l’empresa constructora reparen vidres danyats i instal路len xarxes para-balons per a evitar danys i incrementaran la seguretat als accessos.

L’Ajuntament de Vila-real acaba de realitzar tasques de condicionament i millora de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i prepara ja l’obertura del bar-cafeteria, que podr脿 tenir un horari independent al del recinte.

El regidor d’Esports, Javier Serralvo, ha explicat que “despr茅s d’un any en funcionament i amb l’煤s continuat, hem detectat algunes millores a realitzar i hem arreplegat tamb茅 l’opini贸 dels clubs, que ens han fet algunes peticions”.

En primer lloc, s’han reparat els vidres que recobreixen gran part dels vestuaris, ja que alguns presentaven trencaments “a causa de l’煤s dels camps de futbol i, en algun cas, per algun defecte en la construcci贸”. Una actuaci贸 que arriba despr茅s de la instal路laci贸 de diverses infraestructures amb xarxes para-balons, unes malles de protecci贸 que estan als laterals dels camps de futbol i que tamb茅 separen ara amb l’espai que ocupar脿 la futura pista d’atletisme. “Els treballs, que s’han sufragat a mitges entre l’empresa constructora i l’Ajuntament, serviran per a evitar que torne a haver-hi incid猫ncies durant els partits de futbol”, assegura l’edil.

Aix铆 mateix, Serralvo ha indicat que en un parell de setmanes podria publicar-se la plica de concessi贸 del bar-cafeteria del recinte perqu猫 qualsevol ciutad脿 que desitge gestionar el negoci puga presentar-se. “L’expedient pertinent ja est脿 i ara nom茅s falta tenir el servei adequat que mereix este espai”, assenyala l’edil, que anuncia que tamb茅 hi haur脿 millores per a aquest negoci. “Hem considerat que el m茅s adequat ser脿 barrar el per铆metre de la cafeteria, de manera que es puga obrir al p煤blic hi haja o no hi haja trobades esportives, quedant al marge de les instal路lacions, a les quals no es podr脿 accedir”, explica. No obstant aix貌, el tipus de clos que s’instal路lar脿 “permetr脿 que es puga albirar sense problemes els camps de futbol, en el cas que hi haja pares o afeccionats acompanyant als esportistes durant els partits”.

A m茅s, Serralvo afig que est脿 previst crear un acc茅s m茅s restringit a les instal路lacions per a controlar millor qui entra i ix del recinte i tamb茅 afirma que els participants en l’escola taller del projecte T’avalem de jardineria han realitzat una altra actuaci贸 “molt necess脿ria i tamb茅 reclamada pels clubs”. I 茅s que, entorn dels camps de futbol creixien plantes “el fruit de les quals, en assecar-se, es feia tan s貌lid que punxava les pilotes i els joves del programa T’avalem han realitzat un gran treball de neteja per a evitar que estes herbes tornen a crear problemes”.

El responsable d’Esports ha recordat que fa escassos dies que el pavell贸 poliesportiu de la zona de Melilla compta amb noves graderies i que “quan vam accedir al govern municipal, ni existia la piscina del Termet ni el Centre de Tecnificaci贸 Esportiva estava obert”. A m茅s, assenyala que “esta Ciutat Esportiva Municipal tampoc era viable i, encara que tardem una mica m茅s per a fer b茅 les coses, ara s’est脿 demostrant que funciona i que est脿 en un lloc adequat i viable”. Per a莽貌, ha destacat que “seguirem treballant per mantenir forta la nostra marca de Ciutat de la Salut i de l’Esport, millorant i completant els espais per a la pr脿ctica esportiva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.