fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real construeix una rampa entre la Glorieta i el carrer de les Solades per a eliminar una barrera arquitect貌nica hist貌rica

Vila-real construeix una rampa entre la Glorieta i el carrer de les Solades per a eliminar una barrera arquitect貌nica hist貌rica

La Regidoria de Serveis P煤blics actua, a petici贸 de l’AAVV S猫quia Major, per a eliminar dos trams d’escales i un mur i donar pas a un nou element accessible que s’ha rematat amb una jardinera per a embellir l’entorn.

La Regidoria de Serveis P煤blics de Vila-real ha adaptat el pas entre els carrers de les Solades i del Pintor Gimeno Bar贸. Una intervenci贸 sol路licitada per l’Associaci贸 de Ve茂ns de la S猫quia Major que millora l’acc茅s a la Glorieta 20 de Febrer.

El regidor de l’脿rea, Francisco Valverde, explica que “d’esta manera, eliminem una barrera arquitect貌nica hist貌rica, facilitant l’accessibilitat de tots”.

Els treballs han perm猫s convertir dos trams d’escales en pedra i un antic mur per una rampa amb un pendent suau que permet a persones amb, o sense mobilitat redu茂da, descendir del passeig al carrer. A m茅s, s’ha derrocat el mur existent i s’ha constru茂t un de nou, que s’ha rematat amb una jardinera per a embellir l’entorn.

“Este equip de govern est脿 molt satisfet amb esta i altres actuacions que es realitzen amb un 煤nic objectiu: seguir fent de Vila-real una ciutat completament accessible”, indica Valverde. En este sentit, cal destacar que els treballs tamb茅 compten amb un important detall, i 茅s que la rampa, en arribar al nivell del carrer del Pintor Gimeno Bar贸 es complementa amb diversos passos adaptats, de manera que “constitueix una cantonada accessible al 100×100”. “Sabem que ja est脿 donant molt bons resultats i, per la nostra banda, seguirem treballant en la mateixa l铆nia”, assegura l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.