fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real construeix una rampa entre la Glorieta i el carrer de les Solades per a eliminar una barrera arquitectònica històrica

Vila-real construeix una rampa entre la Glorieta i el carrer de les Solades per a eliminar una barrera arquitectònica històrica

La Regidoria de Serveis Públics actua, a petició de l’AAVV Sèquia Major, per a eliminar dos trams d’escales i un mur i donar pas a un nou element accessible que s’ha rematat amb una jardinera per a embellir l’entorn.

La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real ha adaptat el pas entre els carrers de les Solades i del Pintor Gimeno Baró. Una intervenció sol·licitada per l’Associació de Veïns de la Sèquia Major que millora l’accés a la Glorieta 20 de Febrer.

El regidor de l’àrea, Francisco Valverde, explica que “d’esta manera, eliminem una barrera arquitectònica històrica, facilitant l’accessibilitat de tots”.

Els treballs han permès convertir dos trams d’escales en pedra i un antic mur per una rampa amb un pendent suau que permet a persones amb, o sense mobilitat reduïda, descendir del passeig al carrer. A més, s’ha derrocat el mur existent i s’ha construït un de nou, que s’ha rematat amb una jardinera per a embellir l’entorn.

“Este equip de govern està molt satisfet amb esta i altres actuacions que es realitzen amb un únic objectiu: seguir fent de Vila-real una ciutat completament accessible”, indica Valverde. En este sentit, cal destacar que els treballs també compten amb un important detall, i és que la rampa, en arribar al nivell del carrer del Pintor Gimeno Baró es complementa amb diversos passos adaptats, de manera que “constitueix una cantonada accessible al 100×100”. “Sabem que ja està donant molt bons resultats i, per la nostra banda, seguirem treballant en la mateixa línia”, assegura l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.