fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real d贸na un nou impuls als Vivers de la Cambra de Comer莽

Vila-real d贸na un nou impuls als Vivers de la Cambra de Comer莽

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, i la presidenta de la Cambra de Comer莽, Dolores Guillam贸n, han mantingut una reuni贸 de treball amb l’objectiu d’avaluar les diferents iniciatives que s’han posat en funcionament per a donar un nou impuls als vivers que la Cambra t茅 a Vila-real, en col路laboraci贸 amb el consistori, amb l’objectiu d’afavorir la implantaci贸 d’empreses i refor莽ar el car脿cter comarcal del servei.

En la trobada, celebrada en els mateixos vivers, han participat tamb茅 el regidor d’Economia, Xavier Ochando, el secretari general en funcions de la Cambra, Antonio Jes煤s Ramos, i el secretari adjunt, Javier Valls.

“Els Vivers d’Empreses de la Cambra de Comer莽 a Vila-real poden ser de gran utilitat per a la marca de Ciutat de la Ci猫ncia i la Innovaci贸 i les pol铆tiques de foment de l’emprenedoria i generaci贸 d’economia que hem anat desenvolupant en els 煤ltims anys a la nostra ciutat”, assenyala Benlloch. No obstant aix貌, puntualitza, “la crisi econ貌mica, les dificultats econ貌miques i la consolidaci贸 d’un ecosistema d’infraestructures d’aquest tipus a la ciutat, ha fet que els vivers, pioners en aquest tipus de serveis, no estiguen aprofitant al m脿xim totes les seues potencialitats”. Per aquest motiu, l’Ajuntament i la Cambra han anat desenvolupant en els 煤ltims mesos un pla de treball que permeta rellan莽ar la infraestructura per a millorar el servei als emprenedors i afavorir la creaci贸 d’empreses.

Una de les apostes de Benlloch per a donar un nou impuls als vivers 茅s intensificar les seues potencialitats com a centre de refer猫ncia comarcal. “Vila-real ha sigut sempre una ciutat amb vocaci贸 de capitalitat de serveis, com demostren les m煤ltiples infraestructures que, des del nostre municipi, presten serveis a poblacions ve茂nes. El Palau de Just铆cia, la delegaci贸 de l’Ag猫ncia Tribut脿ria, la comissaria de Policia Nacional o els mateixos vivers s贸n alguns exemples”, recorda. En el cas de les instal路lacions de la Cambra, alberguen, a m茅s de serveis com el punt PAE i altres programes d’orientaci贸 a l’emprenedor, l’煤nic servei d’arbitratge i mediaci贸 de la prov铆ncia, al que acudeixen empreses a la recerca d’un acord, “molt en la l铆nia de l’aposta de Vila-real per la mediaci贸, el di脿leg i la cultura de pau”. “Volem seguir potenciant el car脿cter comarcal dels vivers i el seu atractiu com a centre per a l’emprenedoria, la formaci贸 i la constituci贸 d’empreses”, apunta.

Amb aquest objectiu, el pla d’actuaci贸 dissenyat per a rellan莽ar els vivers incorpora importants novetats, fonamentalment una notable reducci贸 dels preus dels despatxos, que baixen a la meitat en el primer any d’estada y un 25% el segon any. A m茅s, s’han creat espais de treball compartit, en el qual diverses empreses poden instal路lar-se per a reduir costos i aprofitar sinergies. Una altra de les novetats 茅s l’equipament amb instal路laci贸 wifi gratu茂ta i la possibilitat d’acc茅s 24 hores els set dies de la setmana. “En nom茅s dues setmanes des de la posada en pr脿ctica d’aquestes mesures, quatre noves empreses s’han instal路lat en els vivers, la qual cosa demostra que anem per bon cam铆”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.