fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real es prepara per a prevenir l’assetjament escolar i el consum de drogues als centres docents

Vila-real es prepara per a prevenir l’assetjament escolar i el consum de drogues als centres docents

La campanya Conviv猫ncia a les Aules, que desenvolupen els departaments d’Educaci贸 i Policia Local entre estudiants de Secund脿ria dels centres docents de Vila-real, ha definit ja el projecte del curs 2016-2017, que se centrar脿 enguany en la prevenci贸 de l’assetjament escolar amb motiu de l’orientaci贸 sexual, el ciberassetjament i el consum de drogues.

Per a treballar aquests conceptes, la campanya inclou tallers amb els alumnes de 2n d’ESO en tots els centres de Secund脿ria de la ciutat, amb els quals es treballar脿 el llibre 鈥楤ajo el paraguas azul鈥. Tamb茅 s’inclouran activitats amb la Unitat Canina de la Policia Local.

La regidora d’Educaci贸, Rosario Royo, qui ha mantingut recentment una reuni贸 amb els responsables del projecte, a c脿rrec de la inspectora Rosana Gallardo, ha destacat la consolidaci贸 de la campanya 鈥渃om una eina fonamental per a treballar valors de pau, toler脿ncia i respecte cap als altres, que serveixen com a prevenci贸 de conductes violentes i nocives que cal eradicar completament de les aules i de la societat en general鈥. 鈥淧ortem ja 13 edicions del projecte Conviv猫ncia a les Aules i podem dir que, gr脿cies al treball dels centres docents i de la Policia Local que tutela la iniciativa amb eixa 鈥榓ltra forma de fer policia鈥 que els caracteritza, la iniciativa s’ha consolidat com un instrument efica莽 per a ajudar a l’educaci贸 en valors dels nostres escolars鈥, agrega Royo.

Durant la campanya, que arrancar脿 els tallers a l’octubre, els alumnes hauran d’elaborar un treball sobre el llibre de lectura, amb el qual optaran a un dels premis del projecte: un viatge a Portaventura per al primer classificat i diplomes i lots de llibre per a altres dos premiats. Els premis es lliuraran en el mes de mar莽.

Leave a Reply

Your email address will not be published.