fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real escolta a les entitats socials per a donar resposta a les seues necessitats davant l’augment d’atencions durant la pand猫mia

Vila-real escolta a les entitats socials per a donar resposta a les seues necessitats davant l’augment d’atencions durant la pand猫mia

La primera tinenta d’alcalde, Silvia G贸mez, es reuneix amb C脿ritas, Creu Roja, Joventut Antoniana i Sant Vicent de Pa眉l per a refor莽ar la col路laboraci贸.

La primera tinenta d’alcalde i coordinadora d’Alcaldia, Silvia G贸mez, s’ha reunit aquest mat铆 amb representants de les quatre entitats socials de la ciutat 鈥揅脿ritas, Joventut Antoniana, Creu Roja i Sant Vicent de Pa眉l- que en aquests moments desenvolupen una labor fonamental per a atendre les persones afectades per la crisi social i econ貌mica provocada per la pand猫mia. Tal com es va comprometre l’alcalde de la ciutat, Jos茅 Benlloch, l’objectiu d’aquesta reuni贸 era con茅ixer de primera m脿 les necessitats d’aquestes associacions, que han hagut de multiplicar els seus serveis en l’煤ltim any i mig per a donar resposta a la demanda d’ajuda social, i buscar f贸rmules per a suplir el d猫ficit en el qual puguen haver incorregut a conseq眉猫ncia d’aquest augment d’atencions. A m茅s de la coordinadora d’Alcaldia, a la reuni贸 ha assistit Arantxa Monson铆s, t猫cnic de Creu Roja; Montiel Forcada, presidenta de Sant Vicent de Pa眉l; Carmen Miralles, presidenta de C脿ritas interparroquial; i Mar铆a Casab贸, presidenta de Joventut Antoniana.

鈥淓stem orgullosos de comptar a Vila-real amb una xarxa d’entitats socials amb les quals treballem bra莽 a bra莽 perqu猫 cap persona quede desatesa i que ara m茅s que mai s贸n un exemple de labor incansable per fer de Vila-real una ciutat cada dia m茅s inclusiva鈥, ha assegurat Silvia G贸mez. La primera tinenta d’alcalde ha posat l’accent que 鈥渄es de l’Ajuntament els hem traslladat als responsables d’aquests quatre col路lectius tot el nostre suport i el nostre comprom铆s per a buscar f贸rmules que permeten cobrir les possibles situacions de d猫ficit en els seus comptes anuals puguen inc贸rrer a conseq眉猫ncia de l’increment en l’ajuda social que presten als ve茂ns i ve茂nes de Vila-real鈥. 鈥淓ls he traslladat, en nom de l’alcalde, la nostra voluntat de continuar treballant, en el marc de l’alian莽a social que hem teixit durant l’煤ltima d猫cada i que tan bons resultats ha tingut, i de mantindre una comunicaci贸 fluida per a intentar donar resposta a les seues necessitats, en la mesura de les possibilitats econ貌miques de l’Ajuntament鈥.

Sobre aquest tema, G贸mez ha recordat que en el pressupost de 2021 s’ha consolidat l’increment extraordinari que es va aprovar l’any passat per a refor莽ar l’aportaci贸 a les entitats socials a trav茅s dels convenis que mant茅 l’Ajuntament amb cadascuna d’elles. La coordinadora d’Alcaldia tamb茅 ha explicat a les representants de les entitats socials que l’equip de govern treballa per a agilitar en la mesura que siga possible el pagament dels convenis. 鈥淪om conscients que s’ha produ茂t un retard en aquest pagament i lamentem els problemes que puga ocasionar, per貌 la delicada situaci贸 econ貌mica de l’Ajuntament ha fet que el pressupost d’enguany s’aprovara tard i hem hagut de realitzar modificacions fruit de sent猫ncies urban铆stiques que han anat arribant en els 煤ltims mesos鈥, ha explicat G贸mez, qui ha subratllat que 鈥渇arem tot el possible per agilitar l’abonament d’aquests convenis鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.