fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real ‘exporta’ el clúster d’empreses locals d’SPV com a model d’èxit en la principal fira del sector, Municipalia

Vila-real ‘exporta’ el clúster d’empreses locals d’SPV com a model d’èxit en la principal fira del sector, Municipalia

L’estand de Serveis Públics Vila-real en la fira de Lleida servirà de marc perquè les companyies locals presenten les seues innovacions en matèria d’equipaments i incrementen les oportunitats de negoci.

El regidor de Serveis Públics Vila-real, Francisco Valverde, presentarà el clúster d’empreses locals en la fira Municipalia de Lleida la setmana vinent. Es tracta d’un dels certàmens més rellevants del sector d’equipaments municipals que servirà de marc perquè les empreses locals de serveis públics puguen presentar les seues innovacions, conèixer les principals novetats i incrementar les seues oportunitats de negoci.

Per a açò, SPV ha preparat un estand en el qual, sota el lema “Clúster local. Una estratègia d’èxit en l’espai públic”, estaran representades les pimes locals que treballen amb Serveis Públics. “Després d’estos anys en els quals hem transformat completament el model dels Serveis Públics Vila-real, passant d’una època en la qual, amb el Partit Popular, tan sols es treballava amb unes poques empreses de fora –entre elles, Piaf, que ara hem sabut que admet haver finançat il·legalment al PP en el cas Gürtel i de la qual tenim 600.000 euros en factures falses sota recerca judicial- al model de col·laboració sistemàtica i contínua amb empreses vila-realenques, que s’han demostrat competitives i molt eficaces a l’hora de donar solucions, des de la innovació, a les necessitats dels serveis públics municipals, perfectament adaptades a la realitat de la ciutat”, argumenta el regidor de l’àrea, Francisco Valverde.

En esta línia, l’edil recorda la creació, per part d’empreses del clúster d’SPV, de productes com les proteccions de fanals contra els efectes corrosius dels orins dels gossos, els pilons flexibles, pilons elàstics delimitadors del carril bici, cantonades accessibles o taules de jardí adaptades a persones amb mobilitat reduïda instal·lades en els parcs, entre altres innovacions.

“Volem que el món veja del que són capaços les nostres pimes i els excel·lents resultats que dóna per a un municipi l’aliança amb les empreses locals, que no solament aporten un treball de qualitat i innovació, sinó també un coneixement importantíssim de l’entorn”, valora Valverde.

La participació de les empreses s’ha previst per al dimecres 25 d’octubre. Fins a la Fira de Lleida es desplaçarà una delegació de pimes, que, a més de participar en l’estand corporatiu, tindrà l’oportunitat de visitar la fira i comprovar les últimes novetats en equipaments municipals, amb l’objectiu d’establir sinergies que revertisquen en una millora de les oportunitats de negoci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.