fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real fa millores als voltants del col路legi Jos茅 Soriano

Vila-real fa millores als voltants del col路legi Jos茅 Soriano

La Regidoria de Serveis P煤blics elimina la tanca de l鈥檃parcament i instal路la una vorada especial i un espai per a delimitar l鈥櫭爎ea de vianants i conductors.

La Regidoria de Serveis P煤blics de Vila-real acaba d’escometre la reordenaci贸 del solar enfront del col路legi Jos茅 Soriano, una actuaci贸 amb la qual, a m茅s d’estalviar en manteniment, es millora la seguretat dels vianants.

El regidor de l’脿rea, Francisco Valverde, explica que es tracta del solar en el qual inicialment es van situar les aules prefabricades del col路legi i que posteriorment es va asfaltar i va barrar per a utilitzar com a aparcament. 鈥淎mb el pas del temps, la tanca ha anat rebent molts colps per part dels vehicles que aparcaven, desperfectes que han requerit de reparacions constants, suposant una despesa de manteniment que ara desapareix, en eliminar-se per complet el tancat鈥, indica.

A aquesta intervenci贸 se suma la instal路laci贸, per tot el per铆metre, d’una vorada especial que 鈥渟erveix de topall per als cotxes i evita que s’enva茂sca la vorera, que tamb茅 ha sigut eixamplada i que explica ara amb una zona pintada en verd que delimita i separa aquest espai de l’aparcament per a garantir la seguretat dels vianants, que queden completament separats dels vehicles que aparquen en la zona鈥, apunta Valverde.

A m茅s, s’han repintat les places internes, de manera que 鈥済uanyem un p脿rquing m茅s funcional per als conductors i generem un entorn m茅s segur, seguint la t貌nica habitual d’aquest Ajuntament, preocupat per crear una ciutat m茅s amable鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.