fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real habilita el Centre de Congressos per a les vacunacions per la covid-19 amb el vistiplau del Departament de Salut de la Plana

Vila-real habilita el Centre de Congressos per a les vacunacions per la covid-19 amb el vistiplau del Departament de Salut de la Plana

L’alcalde i el gerent del departament visiten les instal路lacions i tanquen el dispositiu per a garantir la immunitzaci贸 massiva de la poblaci贸 鈥渄e manera efica莽 i 脿gil鈥 quan estiguen disponibles les vacunes.

L’Ajuntament de Vila-real ha comen莽at ja a preparar el dispositiu per a habilitar el Centre de Congressos, Fires i Trobades com a espai de vacunaci贸 massiva per la covid-19 per a fer possible la immunitzaci贸 de la poblaci贸 vila-realenca en el marc del pla impulsat per la Conselleria de Sanitat. L’alcalde, Jos茅 Benlloch, i el gerent del Departament de Salut de la Plana, Miquel Rovira, han visitat aquest mat铆 el recinte, al costat de diferents responsables de l’hospital, i han donat el vistiplau a la seua utilitzaci贸 per a dur a terme les vacunacions als diferents grups d’edat de la poblaci贸 local quan s’active el proc茅s d’immunitzaci贸 massiva per la pand猫mia.

鈥淒es de fa setmanes estem treballant en coordinaci贸 amb l’Hospital de la Plana i el Departament de Salut perqu猫 la ciutat puga disposar d’unes instal路lacions adequades per a vacunar a la poblaci贸 vila-realenca i en la visita de hui hem pogut comprovar que el Centre de Congressos, Fires i Trobades s’adapta a les necessitats del pla que han perfilat els responsables sanitaris鈥, ha explicat l’alcalde. Benlloch ha detallat que aquest recinte 鈥渄isposa de les dimensions necess脿ries, a m茅s d’uns bons accessos, ventilaci贸 i serveis b脿sics, i tamb茅 permet habilitar punts de vacunaci贸 separats i amb totes les dotacions i material sanitari en els estands que s’utilitzen en les fires i congressos鈥. La zona d’aparcament exterior tamb茅 茅s un altre punt a favor, tant per al seu 煤s com 脿rea d’estacionament, com per si 茅s necessari realitzar la vacunaci贸 en vehicles.

El primer edil subratlla que ja s’est脿 treballant en la planificaci贸 de necessitats aix铆 com en el dispositiu per si 茅s necessari procedir al tall del tr脿nsit en algun dels carrers annexos. Tamb茅 s’ha acordat activar una l铆nia especial de l’autob煤s urb脿 gratu茂t per a facilitar el despla莽ament dels pacients en el moment en qu猫 siguen citats per a la seua vacunaci贸. Aix铆 mateix, l’alcalde ha transm茅s als responsables del Departament de Salut de la Plana que l’Ajuntament posar脿 a la seua disposici贸 tot el personal necessari, tant operaris com Policia Local per al dispositiu de tr脿nsit i seguretat. Tamb茅 es comen莽ar脿 ja a traslladar al Centre de Congressos material municipal com a mobiliari 鈥搕aules i cadires- i tanques per si 茅s necessari delimitar zones o crear corredors d’acc茅s als punts de vacunaci贸.

El primer edil insisteix que 鈥渆stem preparats perqu猫, en el moment en qu猫 arriben les vacunes i els responsables sanitaris estiguen en condicions de comen莽ar amb la immunitzaci贸 massiva, tot estiga llest i que com m茅s prompte millor la poblaci贸 de Vila-real estiga vacunada鈥. En aquest sentit, l’alcalde ha llan莽at un missatge de tranquil路litat perqu猫 鈥渆stem treballant i estar脿 tot preparat per a comen莽ar el proc茅s de vacunaci贸 amb les m脿ximes garanties d’efic脿cia i agilitat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.