Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real incorpora nou tècnics a Serveis Socials per a llançar un programa d’inserció sociolaboral de persones en exclusió

Vila-real incorpora nou tècnics a Serveis Socials per a llançar un programa d’inserció sociolaboral de persones en exclusió

Els nou professionals que implementaran a Vila-real el programa Itineraris d’inserció sociolaboral s’han incorporat este mateix matí al treball en el departament de Serveis Socials.

El regidor de l’àrea, Álvaro Escorihuela, i l’edil d’Economia, Xavier Ochando, han donat la benvinguda als nous tècnics municipals, beneficiaris de l’ajuda de 150.000 euros concedida per la Generalitat Valenciana per a fer possible la iniciativa.

En concret, les àrees d’Economia i Serveis Socials han rebut una subvenció de 148.828 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a desenvolupar el programa Itineraris integrats d’inserció sociolaboral, que permetrà l’atenció, formació i orientació d’uns 150 usuaris dels Serveis Socials en risc d’exclusió per a facilitar la seua incorporació al mercat laboral i la seua plena integració en la societat. “Es tracta d’un programa molt ambiciós, que ens permetrà abordar la situació de famílies en dificultats des de tots els àmbits, a partir d’un diagnòstic individualitzat i el disseny d’itineraris personalitzats, a més del desenvolupament d’habilitats socials que faciliten la integració dels beneficiaris a tots els nivells”, valora Escorihuela. Per a açò, el programa compta amb un equip tècnic específic la contractació del qual, a través de fons europeus, ha sigut possible gràcies a l’ajuda de la Generalitat. “Amb este programa, el Consell torna a demostrar que està al costat de les persones, multiplicant els programes d’ocupació que, en només un any, ja han beneficiat més de 200 persones a través d’iniciatives com estos itineraris o els diferents plans Avalem”, conclou el responsable d’Economia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.