fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real incorpora nou t猫cnics a Serveis Socials per a llan莽ar un programa d’inserci贸 sociolaboral de persones en exclusi贸

Vila-real incorpora nou t猫cnics a Serveis Socials per a llan莽ar un programa d’inserci贸 sociolaboral de persones en exclusi贸

Els nou professionals que implementaran a Vila-real el programa Itineraris d’inserci贸 sociolaboral s’han incorporat este mateix mat铆 al treball en el departament de Serveis Socials.

El regidor de l’脿rea, 脕lvaro Escorihuela, i l’edil d’Economia, Xavier Ochando, han donat la benvinguda als nous t猫cnics municipals, beneficiaris de l’ajuda de 150.000 euros concedida per la Generalitat Valenciana per a fer possible la iniciativa.

En concret, les 脿rees d’Economia i Serveis Socials han rebut una subvenci贸 de 148.828 euros de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives per a desenvolupar el programa Itineraris integrats d’inserci贸 sociolaboral, que permetr脿 l’atenci贸, formaci贸 i orientaci贸 d’uns 150 usuaris dels Serveis Socials en risc d’exclusi贸 per a facilitar la seua incorporaci贸 al mercat laboral i la seua plena integraci贸 en la societat. “Es tracta d’un programa molt ambici贸s, que ens permetr脿 abordar la situaci贸 de fam铆lies en dificultats des de tots els 脿mbits, a partir d’un diagn貌stic individualitzat i el disseny d’itineraris personalitzats, a m茅s del desenvolupament d’habilitats socials que faciliten la integraci贸 dels beneficiaris a tots els nivells”, valora Escorihuela. Per a a莽貌, el programa compta amb un equip t猫cnic espec铆fic la contractaci贸 del qual, a trav茅s de fons europeus, ha sigut possible gr脿cies a l’ajuda de la Generalitat. “Amb este programa, el Consell torna a demostrar que est脿 al costat de les persones, multiplicant els programes d’ocupaci贸 que, en nom茅s un any, ja han beneficiat m茅s de 200 persones a trav茅s d’iniciatives com estos itineraris o els diferents plans Avalem”, conclou el responsable d’Economia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.