fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real inicia la selecci贸 dels 60 joves de fins a 30 anys que s’integraran al Programa Operatiu d’Ocupaci贸 Juvenil

Vila-real inicia la selecci贸 dels 60 joves de fins a 30 anys que s’integraran al Programa Operatiu d’Ocupaci贸 Juvenil

Els participants, que comen莽aran la formaci贸 remunerada al febrer, s’integraran durant nou mesos a les 150 persones que han comen莽at l’any treballant per a l’Ajuntament a trav茅s de diferents plans d’ocupaci贸.

L’Ajuntament de Vila-real comen莽a l’any amb 150 persones treballant a trav茅s de diferents plans d’ocupaci贸, a les quals en els pr貌xims dies se sumaran els 60 joves d’entre 16 i 30 anys del Programa Operatiu d’Ocupaci贸 Juvenil (POEJ), que aviat seran seleccionats per a participar en la iniciativa de formaci贸 remunerada, i els cinc t猫cnics encarregats del projecte.

“D’esta manera, comen莽arem l’any amb un total de 215 persones integrades a trav茅s de diferents plans com els de T’avalem, el d’aturats de llarga durada o el dirigit a majors de 45 anys”, explica el regidor d’Economia, Xavier Ochando. “Els joves que encara no estiguen inscrits en el sistema de Garantia Juvenil s贸n a temps d’inscriure’s, ja que a mitjan setmana vinent es realitzar脿 la selecci贸 dels participants, que comen莽aran el projecte al febrer, amb una durada de nou mesos”, indica.

El programa mixt de formaci贸 i ocupaci贸 arriba a trav茅s del Fons Social Europeu (FSE), est脿 gestionat pel Ministeri de Treball i, tal com afirma Ochando “ajudar脿 als joves a aconseguir una nova oportunitat i integrar-se en el mercat laboral, especialment, a la ind煤stria 4.0 de manera que cal formar-se per a no quedar-se enrere”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.