fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real licita el projecte per a completar la remodelaci贸 de l鈥檃ntiga Estacioneta de la Panderola com a seu de Creu Roja

Vila-real licita el projecte per a completar la remodelaci贸 de l鈥檃ntiga Estacioneta de la Panderola com a seu de Creu Roja

L’entitat social comptar脿 amb aquest espai destinat a oficines i despatxos on es podran centralitzar totes les iniciatives que realitza Creu Roja a la ciutat, que fins ara es desenvolupen en diferents seus.

L’Ajuntament de Vila-real ha licitat el projecte de distribuci贸 de l’interior de l’edifici de l’antiga Estacioneta de la Panderola per a albergar les depend猫ncies de la seu de Creu Roja. El termini d’execuci贸 fixat 茅s de tres mesos i el pressupost base de licitaci贸 茅s de 136.016 euros, IVA incl貌s.

Amb aquesta segona fase es completar脿 la remodelaci贸 de l’immoble per a condicionar les depend猫ncies interiors d’aquest espai destinat a oficines i despatxos on es podran centralitzar totes les iniciatives que realitza Creu Roja a la ciutat, que fins ara es desenvolupen en diferents seus.

鈥淓stem orgullosos de poder dur a terme un projecte que permetr脿 dotar d’unes instal路lacions dignes i adequades a la important labor que est脿 duent a terme Creu Roja. Crec que 茅s el millor homenatge que li podem fer en aquests moments鈥, destaca l’alcalde, Jos茅 Benlloch, qui recorda l’alian莽a social del govern local amb les entitats de la ciutat les quals realitzen 鈥渦n paper fonamental per a ajudar a les fam铆lies m茅s vulnerables鈥.

Benlloch ha indicat que la gesti贸 municipal no ha parat en cap moment i que, en el cas de l’脿rea d’urbanisme, s’han continuat tramitant expedients de licitaci贸. 鈥淒es del consistori som sensibles a les necessitats i la situaci贸 econ貌mica d’aquests moments, per aix貌 estem reactivant i agilitant la gesti贸 perqu猫 es puguen posar en marxa com m茅s prompte millor les obres i els projectes鈥.

La seu de Creu Roja ocupar脿 part de la planta baixa i tota la primera planta de l鈥檈difici. L’actuaci贸 consisteix en la compartimentaci贸 de dos despatxos en planta baixa, la substituci贸 de la il路luminaci贸 de la planta baixa i la instal路laci贸 el猫ctrica de planta baixa i primera per a adaptar-la als nous llocs de treball i la instal路laci贸 d’un sistema de climatitzaci贸 i de ventilaci贸 en tota la zona d’actuaci贸. El projecte ha sigut dissenyat per una jove arquitecta de Vila-real, M陋Isabel Vilanova.
Amb una superf铆cie 煤til de 407 m虏, l’objectiu 茅s donar resposta a les necessitats que t茅 l’entitat local. 鈥淓stem reutilitzant espais municipals que estaven buits i els donem un nou 煤s, en aquest cas per a una entitat d’铆ndole social tan important a la ciutat com 茅s Creu Roja鈥, assenyala el regidor de Territori, Emilio M.Obiol, qui indica que aquest projecte 茅s la continuaci贸 d’una primera fase que ara es completa amb la distribuci贸 i habilitaci贸 de l鈥檌nterior d’aquest immoble.
Cal recordar que recentment es va dur a terme la reordenaci贸 de l’espai d’aparcament al voltant de la pla莽a de la Panderola duplicant l’estacionament en la zona, amb un total de 71 places. Un projecte per a facilitar l’estacionament dels vehicles dels residents aix铆 com dels qui porten als seus fills al col路legi Carlos Sarthou amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar en l’脿rea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.