fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real i l鈥橴JI crearan grups de treball per a implantar cursos d鈥檈specialitzaci贸 i m脿sters de l鈥櫭爎ea de salut i esports al CTE

Vila-real i l鈥橴JI crearan grups de treball per a implantar cursos d鈥檈specialitzaci贸 i m脿sters de l鈥櫭爎ea de salut i esports al CTE

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha mantingut aquest mat铆 una reuni贸 de treball amb el rector de l’UJI, Vicent Climent, i la vicerectora d’Estudis, Isabel Garcia, per avan莽ar en la implantaci贸 de formaci贸 universit脿ria vinculada a la salut i l’esport a la ciutat.

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament i la Jaume I han acordat constituir grups de treball, formats per t猫cnics d’ambdues institucions, que comencen a treballar en la definici贸 de cursos d’especialitzaci贸, m脿sters propis i cursos d’estiu en aquestes mat猫ries, a impartir en les instal路lacions del Centre de Tecnificaci贸 Esportiva.

“En els 煤ltims anys, hem anat fent a Vila-real un esfor莽 molt important per consolidar dues marques que tenen molt a veure amb el projecte de ciutat que volem, amb el coneixement i la qualitat de vida. Aquestes dues marques de ciutat, de la Salut i l’Esport i Educadora, unides al fet que comptem amb unes infraestructures de primer铆ssim ordre com s贸n les del CTE, creades inicialment per a la formaci贸 i la pr脿ctica de l’esport, ens han portat a plantejar en diverses ocasions la possibilitat d’implantar en aquestes depend猫ncies els estudis de grau de Ci猫ncies de la Salut i l’Esport”, recorda Benlloch. “No obstant a莽貌”, puntualitza, “entenem que, per q眉estions pressupost脿ries, no 茅s possible en aquest moment. Per a莽貌, i mentre la Generalitat no possibilite tamb茅 la creaci贸 de nous t铆tols de grau, anem a seguir treballant en consolidar la pres猫ncia de la universitat de Castell贸 a la nostra ciutat a trav茅s de cursos i m脿sters, que ens permeten, al mateix temps, aprofitar al m脿xim les instal路lacions del Centre de Tecnificaci贸 Esportiva”.

Per a comen莽ar a treballar en la definici贸 de la nova oferta formativa de la Jaume I a Vila-real, la reuni贸 mantinguda aquest mat铆 al Rectorat de l’UJI s’ha saldat amb l’acord de constituir grups de treball formats per t猫cnics municipals de l’脿rea d’Esports i de la mateixa universitat. “Des de la creaci贸 de la C脿tedra d’Innovaci贸 Cer脿mica, primer, i de Mediaci贸 Policial, despr茅s, a m茅s de la ubicaci贸 de la seu de la Plana a Vila-real, la pres猫ncia de l’UJI en la nostra ciutat 茅s cada vegada major. Per貌 volem que seguisca creixent i la implantaci贸 de formaci贸 universit脿ria reglada, a trav茅s de cursos i m脿sters, 茅s un pas important铆ssim per a aconseguir-ho”, conclou Benlloch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.