fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real millora la senyalitzaci贸 i seguretat del carril bici al Termet

Vila-real millora la senyalitzaci贸 i seguretat del carril bici al Termet

L鈥檈mpresa local Ultraprotek ha desenvolupat els nous elements, elaborats amb resines pl脿stiques, de color groc i homologats, que substitueixen els anteriors.

L’Ajuntament de Vila-real acaba d’executar una de les mesures anunciades per l’alcalde, Jos茅 Benlloch, dins del Pla de millora cont铆nua del Termet, com 茅s la instal路laci贸 de nous pilons en tot el carril bici.

D’aquesta manera, el vial, que uneix el nucli urb脿 amb el paratge natural i amb un recorregut de dos quil貌metres, compta ja amb els nous elements, m茅s resistents i que ofereixen major visibilitat nocturna, millorant aix铆 la senyalitzaci贸 i seguretat del carril.

L’empresa local Ultraprotek ha sigut l’encarregada de dissenyar les innovadores balises, elaborades amb resines pl脿stiques, de color groc, que ofereix gran visibilitat i que compten amb l’escut de la ciutat impr茅s en el lateral com a principal distintiu.

鈥淓ls anteriors pilons es trencaven i doblegaven amb molta facilitat, no obstant a莽貌, a l’hora de cercar altres de m茅s r铆gids per a substituir-los, trob脿vem que no eren compatibles est猫ticament amb l’entorn鈥, explica el regidor de Serveis P煤blics, Francisco Valverde. 鈥淕r脿cies a aquesta innovaci贸, a c脿rrec d’una empresa local, tenim nous elements separadors que conjuminen caracter铆stiques com la resist猫ncia i l’est猫tica i que a m茅s estan homologats鈥, assenyala. En aquest sentit, destaca que amb aquesta actuaci贸 鈥渆s redueix tant el cost material de substituci贸 dels sistemes anteriors com el de treball dels operaris鈥 i afirma que 鈥渓a creaci贸 d’aquest nou material ideat i fabricat a Vila-real serveix per a seguir posant de manifest el treball que es realitza des de l’Ajuntament juntament amb les mercantils de la ciutat, que cada dia realitzen un important esfor莽 per seguir portant el nom de la ciutat ben lluny鈥.

Aix铆 mateix, recorda que aquesta 茅s una de les propostes que s’integren dins del Pla de millora cont铆nua del Termet per a donar cobertura a totes les necessitats del paratge i, especialment, per a minimitzar l’impacte dels vehicles a motor, 鈥渃ombinant empresa local i tecnologia i innovaci贸 aplicades al desenvolupament urb脿鈥, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.