fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real obri la piscina del CTE als veïns de Betxí per a “aprofitar” la infraestructura i “compartir recursos”

Vila-real obri la piscina del CTE als veïns de Betxí per a “aprofitar” la infraestructura i “compartir recursos”

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i el primer edil de Betxí, Alfred Remolar, signen un acord de col·laboració que permetrà als betxinencs accedir a les instal·lacions com a socis de l’SME

Vila-real, 30 de desembre de 2016. L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, han signat aquest matí l’acord de col·laboració que permetrà als veïns i veïnes de Betxí utilitzar la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva en les mateixes condicions que els socis del Servei Municipal d’Esports. “Amb la signatura d’aquest acord, escenifiquem una col·laboració entre tots dos municipis que és molt estreta en els últims anys i que ara es materialitza en l’ús d’una infraestructura que va costar molts diners dels impostos de tots els valencianes i que tenim l’obligació d’aprofitar, emmarcat en la nostra filosofia de compartir recursos amb els municipis de l’entorn per a competir junts amb el món”, indica Benlloch.

“El CTE va costar 24 milions d’euros i, no obstant açò, va nàixer com un projecte molt poc viable que hem hagut de repensar, en un pla de reutilització de les infraestructures que ha permès donar viabilitat i posar al servei de la ciutadania altres dependències, com la Biblioteca Universitària del Coneixement, entre uns altres”, agrega l’alcalde. En aquesta línia, l’acord amb l’Ajuntament de Betxí persegueix “aprofitar al màxim una infraestructura com el CTE, amb una vocació de servei d’àmbit comarcal, compartint recursos públics que són de tots perquè els veïns de Betxí puguen venir a practicar esport i accedir, com un soci de l’SME més, a la piscina coberta del CTE, donant així resposta a una necessitat de la població sense haver de gastar més diners públics en noves infraestructures”. L’acord contempla la utilització de totes les dependències a les quals dóna accés el carnet de soci de l’SME, si bé tant Remolar com Benlloch destaquen que la principal necessitat de Betxí en aquests moments es refereix a la piscina coberta del CTE, situada a només cinc minuts de distància.

“Amb aquest acord, s’obrin les portes de Vila-real a tots els veïns i veïnes de Betxí per a donar resposta a una necessitat i una infraestructura molt demandada per la població”, assenyala Remolar, qui incideix també en la necessitat d’afavorir “una millor distribució de les infraestructures entre els pobles i ciutats d’un mateix territori”. En aquest sentit, tots dos alcaldes apunten altres línies de col·laboració entre els dos municipis, com la millora del camí de Betxí o la possible construcció d’un futur carril bici que connecte tots dos termes municipals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.