fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real organitza un nou Curs Intensiu en Mediaci贸 Policial conjunt amb l’IVASPE i la C脿tedra de l’UJI

Vila-real organitza un nou Curs Intensiu en Mediaci贸 Policial conjunt amb l’IVASPE i la C脿tedra de l’UJI

L’Escola de Formaci贸 de la Policia Local de Vila-real (EFOPOL), juntament amb la C脿tedra de Mediaci贸 Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I (UJI) i l’Institut Valenci脿 de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies (IVASPE), programa un nou Curs Intensiu en Mediaci贸 Policial de 40 hores, que es desenvolupar脿 del 4 al 8 de juny a la seu de la Policia Local de Vila-real.

Este curs proporcionar脿 als participants els coneixements te貌rics i pr脿ctics, aix铆 com les t猫cniques i eines necess脿ries per a adquirir les compet猫ncies espec铆fiques que els permeten desenvolupar la funci贸 de mediaci贸 policial en diferents 脿mbits.

El programa comen莽ar脿 el 4 de juny a les 8.30 hores i comptar脿 al llarg dels cinc dies amb experts ponents en l’脿mbit de la psicologia i del sector policial diferents cossos i ens, que parlaran sobre t猫cniques, comunicaci贸 assertiva i persuasiva, gesti贸 de les emocions i les relacions, el marc jur铆dic de la mediaci贸, gestionar i intervenir en un conflicte, motivaci贸, resili猫ncia i altres temes relacionats.

Els interessats poden inscriure’s, de forma gratu茂ta, enviant el seu nom, cognoms, DNI i proced猫ncia a l’adre莽a de correu electr貌nic rgallardo@vila-real.es. Ser脿 requisit indispensable l’assist猫ncia al 100% de les 40 hores presencials. M茅s informaci贸 a les p脿gines www.catedramediacionpolicial.uji.es, htpp://policia.vila-real.es i http://www.presidencia.gva.es/web/seguridad/ivaspe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.