fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real porta el projecte local de Mediaci贸 Policial al F貌rum de Ciutats de Pau de Madrid

Vila-real porta el projecte local de Mediaci贸 Policial al F貌rum de Ciutats de Pau de Madrid

La inspectora de la Policia Local de Vila-real i responsable de la unitat de Mediaci贸 Policial, Rosana Gallardo, ha presentat a Madrid el programa municipal de mediaci贸 policial i les diferents iniciatives implementades entorn d’aquest projecte, com la C脿tedra de Mediaci贸 Policial Ciutat de Vila-real, de l鈥橴JI, l’煤nica d’aquestes caracter铆stiques a tot l’Estat.

La presentaci贸 ha tingut lloc en el marc del F貌rum Mundial sobre Viol猫ncies Urbanes i Educaci贸 per a la Conviv猫ncia i la Pau, en el qual han participat autoritats i experts en l’脿mbit del di脿leg i la construcci贸 de pau de tot el m贸n.

鈥淟a presentaci贸 del projecte local de mediaci贸 policial en aquest f貌rum, amb personalitats de reconegut prestigi, 茅s un suport m茅s que ens anima a seguir treballant en aquest cam铆: el d’apostar per la mediaci贸 i la pau com a f贸rmula efica莽 per a la resoluci贸 de conflictes i marc de conviv猫ncia鈥, assenyala l’alcalde, Jos茅 Benlloch. La participaci贸 en la xarxa internacional Mayors for Peace, la creaci贸 de la C脿tedra i l’organitzaci贸 i participaci贸 en seminaris professionals arreu del m贸n formen part tamb茅 d’aquesta aposta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.