Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real porta a Nadalàndia l’estrena de l’obra de marionetes ‘Tirant lo Blanc’ amb un espectacle en valencià

Vila-real porta a Nadalàndia l’estrena de l’obra de marionetes ‘Tirant lo Blanc’ amb un espectacle en valencià

La Regidoria de Normalització Lingüística patrocina la representació infantil a càrrec de La Inestable, que realitza una adaptació del clàssic de literatura valenciana.

Una obra de titelles i el popular simulacre de les campanades amb grillons de taronja posaran el punt final demà a la fira Nadalàndia, que va obrir les portes dimecres al Centre de Congressos, Fires i Trobades.

A més de les activitats per a tots els públics que organitzen les 21 associacions de la ciutat que participen en l’esdeveniment, la Regidoria de Normalització Lingüística se suma a la programació, amb l’estrena del clàssic de la literatura valenciana Tirant lo Blanc, que es representarà amb marionetes i en valencià.

L’espectacle infantil, a càrrec de la companyia especialitzada La Inestable, tindrà lloc a les 18.00 hores i, com la resta d’activitats programades, serà completament gratuït. “L’obra és una adaptació que apassiona els més menuts amb les aventures i desventures del Tirant lo Blanc”, explica el regidor de Normalització Lingüística, Santi Cortells, qui recorda que l’obra s’estrena a Vila-real i que comptarà amb efectes especials “molt cridaners”, com la tècnica d’ombres xineses, entre d’altres.

“Els més menuts coneixeran les grans gestes que elevaran a la glòria a un cavaller tan nostre que, després d’haver sigut designat com a tal a Anglaterra, arribarà fins a Constantinoble, on trobarà al seu gran amor”, assenyala Cortells, qui anima les famílies a gaudir de l’espectacle, “ja que és apte per a totes les edats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.