fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real posa a punt els col路legis i edificis p煤blics amb la neteja de cobertes en previsi贸 de les pluges de la tardor

Vila-real posa a punt els col路legis i edificis p煤blics amb la neteja de cobertes en previsi贸 de les pluges de la tardor

Les regidories de Serveis P煤blics i Educaci贸 de l’Ajuntament de Vila-real estan procedint en les setmanes d’agost a la neteja de cobertes i teulades en els col路legis de la ciutat, a m茅s d’altres edificis p煤blics, per a retirar els materials que hagen pogut quedar acumulats durant l’any i deixar en condicions els locals en previsi贸 de la temporada de pluges de tardor.

Esta mateixa setmana, els operaris municipals han actuat en els col路legis Carlos Sarthou i Pius XII i es preveuen noves intervencions en altres edificis en pr貌ximes setmanes.

“Durant l’any, es van acumulant materials en les cobertes, com poden ser pilotes que van quedar calades a la teulada, fustes o fins i tot botelles. Estos materials poden obstaculitzar el curs de l’aigua de pluja i provocar problemes en temporades de fortes precipitacions, com ara inundacions o goteres”, detalla el regidor de Serveis P煤blics Vila-real, Francisco Valverde. Estos treballs formen part del paquet d’actuacions de manteniment que les delegacions d’SPV i Educaci贸 duen a terme als centres docents, aprofitant les vacances escolars. “S贸n xicotetes obres de manteniment, com poden ser reparaci贸 de goteres, canalitzacions i altres desperfectes, per貌 molt importants per al normal funcionament dels col路legis i per a garantir que els nostres fills i filles reben la millor educaci贸 en les millors condicions. Per a a莽貌, la col路laboraci贸 entre les 脿rees d’Educaci贸 i Serveis P煤blics 茅s fonamental”, aclareix la responsable d’Educaci贸, M贸nica Ma帽as. Entre tots dos departaments municipals, gestionen els avisos que es reben dels col路legis i s’estableixen els plans d’actuaci贸 per a respondre a les necessitats en el menor temps “i amb les menors mol猫sties possibles per als alumnes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.