fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real promou la conciliaci贸 amb una nova edici贸 del Campus Natura per a 15 alumnes de la Panderola en Nadal

Vila-real promou la conciliaci贸 amb una nova edici贸 del Campus Natura per a 15 alumnes de la Panderola en Nadal

La Regidoria de Fam铆lia impulsa l鈥檃ctivitat durant les vacances escolars per a donar resposta a les fam铆lies que tenen fills amb necessitats educatives especials.

Una quinzena d’alumnes del Centre d’Educaci贸 Especial (CEE) la Panderola gaudeixen d’una nova edici贸 del Campus Natura, organitzat per la Regidoria de Fam铆lia per a promoure la conciliaci贸 de les fam铆lies amb fills amb alguna necessitat educativa especial, aprofitant les vacances de Nadal.

La regidora de l’脿rea, Rosario Royo, ha visitat el centre, en el qual es realitzen algunes de les activitats, per a con猫ixer de primera m脿 com est脿 funcionant el projecte, en marxa des de fa alguns dies, que preveu tancar les seues portes aquest dijous 5.

Royo assegura que el projecte 鈥渟erveix per a facilitar la conviv猫ncia familiar i donar un respir en 猫poques vacacionals al nucli m茅s proper a l’alumne i al propi participant, que gaudeix de gran varietat d’activitats diferents a les habituals鈥.

Aix铆, a m茅s de concentrar-se en el centre educatiu, els usuaris tamb茅 fan eixides programades per a practicar esport i realitzen visites a llocs d’inter猫s. 鈥淒es de l’Ajuntament de Vila-real treballem per a donar resposta a les fam铆lies amb fills amb necessitats educatives especials, ja que considerem que al mateix temps estem fomentant la realitzaci贸 d’activitats extraescolars entre tots els xiquets de la ciutat, als que les obrim, sense cap tipus d’exclusi贸, ajudant aix铆 al foment de la integraci贸 i socialitzaci贸 i inclusi贸 de l’alumnat, sense oblidar que d’aquesta manera tamb茅 s’atenen totes les necessitats que puguen presentar els xiquets independentment del seu perfil鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.