fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI per a l’estudiantat universitari amb el reinici de l’activitat acadèmica

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI per a l’estudiantat universitari amb el reinici de l’activitat acadèmica

El servei d’autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb l’inici de curs i la tornada a l’activitat docent presencial de la institució educativa.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vila-real reactiva per complet el servei de transport públic, després de la suspensió del bus a l’UJI durant la pandèmia i suspensió de les classes en la universitat. El bus Groguet, per part seua, s’han mantingut actiu en tot moment, adaptant-se a les necessitats i circumstàncies de cada etapa de la crisi sanitària, per a garantir la mobilitat ciutadana amb totes les mesures i protocols de seguretat.

En el cas del bus a l’UJI, el servei de transport que ofereix l’Ajuntament de Vila-real manté els horaris i recorreguts de l’any passat, per a facilitar així el desplaçament de les i els alumnes universitaris de manera fàcil i segura al campus de Riu Sec. El servei funciona durant els dies lectius i és gratuït per als i les estudiants presentant el carnet de l’UJI. Quant a les parades i horaris, l’autobús ix de Vila-real a les 7.30 hores del matí i a les 13.30 hores del migdia, amb parades en les avingudes Riu Ebre, Francesc Tàrrega, Pius XII i l’estació de tren. Les eixides des de l’Àgora de l’UJI estan programades a les 14.00-14.15 hores i a les 21.00 hores a la nit, amb el mateix recorregut de l’anada.

Aquest servei, que va arrancar de manera experimental el curs 2017-2018, naix de la col·laboració amb la seu de la Plana de l’UJI i forma part de l’aposta de l’Ajuntament de Vila-real per la mobilitat sostenible. A més d’aquest servei de transport al campus universitari, Vila-real compta des de novembre de 2018 amb un autobús urbà gratuït, el bus Groguet, un servei pioner que facilita els desplaçaments per la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.