fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real realitzarà un diagnòstic sobre la situació econòmica local per a impulsar polítiques de reactivació post covid

Vila-real realitzarà un diagnòstic sobre la situació econòmica local per a impulsar polítiques de reactivació post covid

La Cambra de Comerç elaborarà aquest estudi en profunditat de la realitat empresarial i econòmica del municipi en el marc de l’acord de col·laboració que manté amb la Regidoria d’Economia.

Cal recordar que en l’últim any l’Ajuntament de Vila-real ha implementat ja diferents accions en matèria econòmica per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica motivada per la pandèmia.

Així, a més dels 1,2 milions de les ajudes Parèntesis del Pla Resistir –finançat amb fons de la Generalitat, la Diputació i el propi consistori- s’han impulsat altres iniciatives de caràcter exclusivament municipal. L’exoneració de la taxa d’ocupació de terrasses, per dos anys consecutius, ha suposat deixar d’ingressar en les arques municipals uns 360.000 euros, als quals se sumen els 50.000 euros de les ajudes municipals al sector de l’oci nocturn o els 350.000 euros de la bonificació del 95% IBI als locals on se situa un negoci.

Els 500.000 euros consignats en 2020 i 2021 per al Pacte local pel renaixement o els 620.000 euros destinats a activitats de dinamització econòmica com la Fira de Nadal o Vila-real Renaix, tots dos amb companyies i grups locals, se sumen a l’esforç econòmic del consistori en la lluita anti covid fins a arribar als 3,6 milions d’euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.